V ktorom týždni tehotenstva som?

5. jan 2022

Ahojte. V ktorom týždni tehotenstva je reálna šanca vidieť na teste dve čiarky? V 3tt ? Ci skoro

helus888
5. jan 2022

Fu no to ťažko povedať podla toho. Ja som bola 5 tt mala som úplne slabú tu druhú takže neviem

im709vf
5. jan 2022

Mne este ani nemeskala menštruácia, a test ukázal slabucku druhu ciarku. 14.11 som otehotnela a 26.11 mi už test ukázal

eternity24
5. jan 2022

V 4tt som mala jasne dve čiarky

lenuska9999
5. jan 2022

Test by sa mal robiť keď už mešká menštruácia

petamich
5. jan 2022

ak nesledujes ovulaciu atd. tak v case ocakavanej menstruacie uz by mal byt test pozitivny co je tak koniec 4 zaciatok 5 tyzdna (podla dlzky cyklu)

damiana1992
5. jan 2022

@im709vf presne taká Info mi chýbala... Seriózne 👌🏽

pehavcek
5. jan 2022

Je to individualne.Mne slabulilinku ciarku ukazalo po 4 dnoch meskania...

izabela181
5. jan 2022

Mne meškala menstruacia týždeň a bolo vidno krásne dve čiarky, to som bola 4tt ( to som si vyrážala potom keď som mala od doktorky potvrdené v akom týždni som), robila som si test aj v deň keď mala prísť menstruacia teda 3 tt a neukázalo absolútne nič 😊

autor
6. jan 2022

Ďakujem. Menštruácia mi mešká 3 dní. Od ovulky su 3t. Pri prvom mu ukázalo po 5t slabé čiarky. Takze čakám ✊

dietatko2020
6. jan 2022

Ale tehotenstvo sa nerata od ovulacie, ale od dna posledneho menzesu. Takze si v cca 5 tt a to by uz test mohol nieco ukazat a hlavne, ak ti uz meska menzes 3 dni. Vela stastia

selena_luna
6. jan 2022

3+6 tt ( 14 dni od styku) som mala tak slabeho ducha ze som ho videla len ja. Ale digitalny test clear blue to este v ten isty den potvrdil.

selena_luna
6. jan 2022

A dodam este ze to bolo presne v den ked mala prist menstruacia.

barbie24
10. jan 2022

Ahoj no ja som 2 dni si spravila pred očakávanou menštruáciou a boli pekne 2. A jedna slaba palička

daniela_p
10. jan 2022

Mne jeden deň pred ms ukázal slabú čiarku test, v deň ms som si robila clear blue test a mala som tam 2-3 týždeň 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre