Ahojte baby 2.2.2020 som mala poslednu MS. Ovulaciu som mala 10.2, 11.2 MS som mala dostať 29.2 no nedostala som lebo som si na teste teste nasla // . Chcem sa vás opýtať v ktorom týždni by som mala byť? Ja som počítala že v 5tom týždni ale presne to neviem. Neviem či sa to počíta od ovulacie alebo od poslednej MS. A este sa chcem opytat kedy doktor uvidi na sone plod?Ďakujem za každú odpoved😉
ahoj, tehu sa ráta od poslednej ms. AK máš v mobile apku ms kalendár a tam si nastavíš, tak ti presne ukáže v ktorom týždni si. Srdiečko býva tak cca od 6 - 7 tt. je to individuálne
@julka97646 ja som na tom tak isto ako ty, ráta sa to od prvého dňa poslednej menštruácie 🙂 ja mám ukončený 5 týždeň a začala som 6. K doktorovi sa chystám 27.3. aby bolo už niečo viac vidieť 🙂 v tom 7-8 týždni sa odporúča .
@julka97646 Podľa dátumu poslednej ms si 5+1 čiže prebiehajúci 6ty týždeň tehotenstva.
Cca 5ty týždeň,k lekárovi je dobré ísť až tak okolo 7-8 aby videl niečo už ❤️
Tak ako vyššie kočky píšu.
Skôr ako 7,8tt anj nechoď.
@julka97646 ahoj no my sme skoro na presno; 2.2. Posledná MS; ovuláciu som mala približne 12.-13.2.2020. A už som bola u lekára (mám k tomu totiž iné starosti ešte ) a bolo vidieť len gestacny váčok v tom čase odpovedajúci 5tt. Teraz podľa MS by mal byt 6tt 🙂 gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Asi 5tyzden cca
Moze vidiet v 6 ale aj 8tyzden zavolaj do ambulancie a sestra ta objedna nech nechodis skoro