V ktorom týždni ste zistili, že čakáte dvojičky?

niky599
14. aug 2014

ahoj baby som tehotna 6 tyzdni akcia srdiecka je zdravucke , mna by zaujimalo kedy ste zistili ze tam mate dve babetka na sone kolkom tyzdni ? maly ste ine priznaky ked ste cakali dve babetka ? ake su vase skusenosti 🙂 dakujem za odpovede , mam vysoke predpoklad mat dve tak pre to ma to zaujima 🙂

yvkay
15. aug 2014

@niky599 ahoj moja 🙂 no ono sa to da zistit dost skoro,asi tak v 8-mom tyzdni,ja som cakala dvojicky,ale jedno odumrelo,bola som uz tehotna a mala som slabe krvacanie,jedno z dvojiciek mi odumrelo,lekar mi povedal,ze to preto som krvacala.,on ti to urcite povie pri najblizsej navsteve.Prajem pohodove tehotenstvo a zdrave babatko.Drzte sa 🙂 ahoj

emily76
15. aug 2014

@niky599 mne to zistili hned na prvom sone, cca 6-7 tyzden? A nebolo to o nic inaksie ako prve tehotenstvo s jednym dietatom, akurat mi viac rastlo brusko. Co sa teda dalo ocakavat 😵 😵 😵

jajka71
29. aug 2014

mne to zistili v takmer v deviatom tyzdni tehotenstva, tri tyzdne pred tym este nebolo vidiet kolko babatiek je v brusku🙂 tak som zvedava ako to pojde dalej ale sucasne mam obrovsky strach........uz ma ani tak netrapi to, ze z prace odidem asi ovela skor ako sa povodne v praci ocakavalo....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre