V ktorom týždni ste začali zvracať?

nikinka008
27. okt 2013

Chcem sa opytat kedy vam zacali nevolnosti,ja som v 7t+3 a je mi zle ale este som nezvracala,pri prvom tehotenstve som zvracala myslim uz skor ale nepamatam si to,tak len ci je to vporiadku..

deni73
27. okt 2013

Ani raz. 🙂

astonka
27. okt 2013

isto že je to v poriadku...zvracanie nie je podmienka tehotenstva...ja som bola 3x a nezvracala som...len pri chlapcoch mi bolo zle ale nezvracala som...

dejna077
27. okt 2013

Ja vraciam od 10tt do vtedy mi byvalo len velmi tazko od zaludku a napinalo ma cca od 6tt. Dufam ze to uz nebude trvat dlho.

kokorunecka
27. okt 2013

Ja som zvracala od cca 10tt do konca šiesteho mesiaca 😀

simonkazga
27. okt 2013

mne zo začiatku nič nebolo a začala som zvracať až v 20tt, niekedy aj 3x do dňa až do pôrodu

drobcek26l
27. okt 2013

Ja so m zvracala od 6tt až do 18tt

katka1304
27. okt 2013

od 7tt do 13tt

sviecka
27. okt 2013

od 6 tt az do 7.mesiaca...

katka1981
27. okt 2013

ani raz som nevracala, a zrana mi byvalo niekedy zle, kym som sa nenajedla, v 1. trimestri, ale netusim kedy to zacalo, nebolo to nic strasne. Vzdy som dostala ranajky cim skor, aby sme tomu predisli a cely prvy trimester som jedla opatrne, lebo som sa bala, ze mi bude zle. Jedla som hlavne ovocie, po nom mi nikdy nebolo zle. Je to velmi individualne, niekto moze vracat aj cele tehotenstvo.

adri2211
27. okt 2013

V 6tt a bolo to hned po tom, ako mi doky oznamil, ze som tehu. no a zvracanie trvalo az do porodu, doslova, pretoze som zvracala aj na predporodnej sale 😕

awalancha3
27. okt 2013

pri oboch tehotenstvaách rovnaky priebeh: od 7tt do konca 12 tt, príšerne zle, napinanie, tocenie hlavy bolesti zaludka- ale nikdy som nezvracala. Rano ma prebudil ten strasný pocit nutkania na vracanie a prestal až ked som zaspala. Tak strasne som zavidela zenam, co im rano prislo zle, vyvracali sa a bolo uz dobre........ 😠

hviezdicka111
27. okt 2013

od 6tt mi byvalo hrozne zle....cca do 15-16tt....a potom dakedy po 20tom sa mi este raz stalo, ze som zvracala, ale skor od prezratia 😀

svistik
27. okt 2013

Ja som nevracala pocas ani jedneho tehotenstva vobec, ale cely den mi byvalo zle ako "po opici" asi do konca toho tretieho mesiaca.

erzulik
27. okt 2013

Od 7 tyzdna do 3 mesiaca denne 10 krat uz som nemala co vracat. Schudla som 10 kg. Uz nikdy viac. Poznama kamosky ktore si uzivaju tehotenstvo od zaciatku tehu. Ja som to nepoznala. Ale existuju lieky aby ti tak nebyvalo zle predpisuje ich gynekolog. Teraz som uz mudrejsia.

vejavika
27. okt 2013

Zatial este ani raz,aj ked mi obcas byva trochu zle.da sa to zniest 🙂 No ale co nieje moze byt 🙂

zaza218
27. okt 2013

nemusis zvraciat,ja som zvracala hned od zaciatku

zuzanockamt
27. okt 2013

nevracala som ... byvalo mi trochu zle koncom 1.trimestra, ale rychlo to preslo a bez vracania

madono
27. okt 2013

vôbec som nevracala a ani mi nebývalo zle

piacere
27. okt 2013

Pri prvom od 6tt do 40tt.

Pri druhom od 7tt do 25tt.

tiumen
27. okt 2013

ani raz zatiaľ a to mám zanedlho TP ale nevoľno mi bývalo do cca 11-12tt

ikke
27. okt 2013

pri synovi ani raz
dcera ma prinutila po 20. rokoch dokonca 2x: v 4tt a v asi 20tt - nechutili jej snicle 😀

hallie
27. okt 2013

asi v siedmom - ôsmom? a potom pomerne pravidelne do nejakého 16-teho, ak nie 17-teho. jedna šabľa padla aj teraz v 20-tom 🙂

hcdaduska
27. okt 2013

ahoj,no ja som nevracala vôbec,ideálne tehotenstvo 🙂 🙂 🙂 🙂

talula
27. okt 2013

v 1.trimestri a potom už bolo v pohode 🙂

nanulik
27. okt 2013

mne obcas bolo zle, hlavne z nejakych pachov, ale ani raz som nevracala

janie80
27. okt 2013

Zvracanie nie je nevyhnutny tehotensky sprievodny jav. Bud rada, ze este nezvracias, mozno ani nebudes. 😉 ja som od cca 7-8tt az do 26tt a schudla som pritom 12kg... 😝

miku1
27. okt 2013

Nemusíš zvracať 🙂 Nie každé tehotenstvo sa prejavuje tak ako to vidíme vo filme 🙂 Ja som nezvracala ani raz. Dokonca mi ani v jednom tehotenstve nebývalo zle.

bobi3
27. okt 2013

ja asi v 8. - 9.tt, zo začiatku mi bolo zle, až potom to prišlo 😝

sssimi
27. okt 2013

Ja som nevracala, ale zle mi bývalo cca od 5tt. Pri prvej mi bývalo zle od 8:00 do 12:00 a pri druhej nonstop 😀 Trvalo to cca do 12tt

mami.sk
27. okt 2013

v prvom tehotenstve som zvracala od 8 tt až do pôrodu každý deň niekoľkokrát , v tomto tehotenstve zvraciam už od 6 tt a ešte nebol deň kedy by mi nebolo zle a nezvracala by som 😝 keďže som v 32 tt predpokladám, že to znovu bude až do konca 😝 😝 😝 a horšie mi bolo a aj je vždy viac večer ako ráno 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre