V ktorom týždni som?

19. dec 2023

Ahojte, som si vedomá, že sa to ešte môže skončiť akokoľvek. Zaujíma ma však to, v akom týždni tehotenstva som?
Posledná menštruácia bola 16.11. 2023 ale ovulácia bola len 10.12. 2023 (som 9 dpo - mám pozitívne tehotenské testy)

petamich
19. dec 2023

5 tt - lekar to vzdy na zaciatku pocita odo dna poslednej menstruacie a niekedy zvykne podla UTZ v 12. tyzdni zrealnit ak bola vyraznejsie posunuta ovulacia

autor
19. dec 2023

A v prípade interrupcie, ktorá sa koná len do určitého týždňa tehotenstva? Napríklad ak som podľa menštruácie v 12tt ale ovuláciu som mala o týždeň - dva neskôr?

stellarstar
19. dec 2023

Tt sa ráta od poslednej ms nie od ovu

petamich
19. dec 2023

je to jedno, rata sa vsetko od poslednej menstruacie, kedze istota kedy prislo k oplodneniu je iba pri IVF 🤷‍♀️ takze lekari kvoli univerzalnosti vypoctu to takto pocitaju a ako som pisala, pripadne zrealnia podla sona v 12tt, ak je vacsia odchylka

kristin3558
24. dec 2023

Mozem sa opytat preco mate odsledovanu ovu a zaroven mate este pred ms a pytate sa tu na interupciu? To nedava zmysel ozaj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre