Ahojte, som si vedomá, že sa to ešte môže skončiť akokoľvek. Zaujíma ma však to, v akom týždni tehotenstva som?
Posledná menštruácia bola 16.11. 2023 ale ovulácia bola len 10.12. 2023 (som 9 dpo - mám pozitívne tehotenské testy)
A v prípade interrupcie, ktorá sa koná len do určitého týždňa tehotenstva? Napríklad ak som podľa menštruácie v 12tt ale ovuláciu som mala o týždeň - dva neskôr?
Tt sa ráta od poslednej ms nie od ovu
je to jedno, rata sa vsetko od poslednej menstruacie, kedze istota kedy prislo k oplodneniu je iba pri IVF 🤷♀️ takze lekari kvoli univerzalnosti vypoctu to takto pocitaju a ako som pisala, pripadne zrealnia podla sona v 12tt, ak je vacsia odchylka
Mozem sa opytat preco mate odsledovanu ovu a zaroven mate este pred ms a pytate sa tu na interupciu? To nedava zmysel ozaj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
5 tt - lekar to vzdy na zaciatku pocita odo dna poslednej menstruacie a niekedy zvykne podla UTZ v 12. tyzdni zrealnit ak bola vyraznejsie posunuta ovulacia