V ktorom týždni po IVF ste vysadili Amelgen a Estrofem?

majcu
19. nov 2024

Ahojte, v kolkatom tt po IVF ste vysadzali amelgen a estrofem?a akym sposobom?dakujem

bejbs123
19. nov 2024

12tt

majcu
autor
19. nov 2024

@bejbs123 mne v centre napisali v 10tt, pride mi to skoro

bejbs123
19. nov 2024

@majcu no od 10tt som postupne znizovala davky a v 12tt uplne vysadila,ja som po ket krvacala tak som mala dost vysoke davky,ak ste nemali ziadne problemy asi to je ok,doktori vedia co robia

michaela329
19. nov 2024

Mala som do 12 tt. Od začiatku 12tt som začala znižovať dávku a poslednú som brala v prvý den 13tt . Schému mi dal môj obvodný gyn. Tiež som bola po špineni.

zuza265
19. nov 2024

Estrofem zacinam vysadzat dnes (zacala som 8tt) velmi postupne (kazdych 4-5 dni o davku menej, teraz som brala 2-2-2) a progesteron az od 12 tt 🙂

nikoleta999
19. nov 2024

Estrofem som nemala, nakolko som isla v native, ale amalgen az v 16tt, mala som rizikové ...

zuzka3110
19. nov 2024

od včera som začala znižovať dávku estrofem aj Amalgen.Túto zníženú dávku budem mať do nedele a od pondelka už mám lieky úplne vysadiť.Teraz som 10 týždeň (9+1tt) a vysadené lieky budem mať presne od 11 týždňa (10+0tt)

butterflyeffect
25. nov 2024

Estrifem som nemala kedze som mala nativ, mala som amelgen a prolutex, v CAR mi napisali odporucanie vysadit v 10 tt, moja gynekologicka bola ale ineho nazoru a tak som vysadzala postupne az v 20 tt som vysadila uplne. Problemy som nemala ziadne, ani spinenie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre