Ahojte, v kolkatom tt po IVF ste vysadzali amelgen a estrofem?a akym sposobom?dakujem
Mala som do 12 tt. Od začiatku 12tt som začala znižovať dávku a poslednú som brala v prvý den 13tt . Schému mi dal môj obvodný gyn. Tiež som bola po špineni.
Estrofem zacinam vysadzat dnes (zacala som 8tt) velmi postupne (kazdych 4-5 dni o davku menej, teraz som brala 2-2-2) a progesteron az od 12 tt 🙂
Estrofem som nemala, nakolko som isla v native, ale amalgen az v 16tt, mala som rizikové ...
od včera som začala znižovať dávku estrofem aj Amalgen.Túto zníženú dávku budem mať do nedele a od pondelka už mám lieky úplne vysadiť.Teraz som 10 týždeň (9+1tt) a vysadené lieky budem mať presne od 11 týždňa (10+0tt)
Estrifem som nemala kedze som mala nativ, mala som amelgen a prolutex, v CAR mi napisali odporucanie vysadit v 10 tt, moja gynekologicka bola ale ineho nazoru a tak som vysadzala postupne az v 20 tt som vysadila uplne. Problemy som nemala ziadne, ani spinenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
12tt