Ahojte viem že to tu už určite je niekoľký krát, len každá máme iný problém. podľa výpočtu týždňa som v 4TT a 1 deň, v apke som tiež tak isto a na kalkulačke na nete som v 5TT. podľa článkov na tento týždeň by som ešte nemala mať pozitívny test. ale mne už v pondelok vyšiel pozitívny test a meška mi ms 3 deň, bolí ma podbruško a je mi zle ako keby som mala žalúdok na vode hlavne ráno. včera som bola u doktora ale nevidel nič zatiaľ tak v pondelok mám ísť na opakovaný ultrazvuk a prípadne odbery na hcg.
4+1 je ukonceny 4tyzden a 1den z piateho tyzdna. cize si v 5tt tak to ukazuje dobre.
a nechapem preco by si nemala mat pozitivny test, kedze ti uz meska menstruacia, vacsina ma pozitivny test uz nejak 12den po ovulacii, takze v pripade meskania to sedi.
a gynekolog nic nevidel lebo je este velmi skoro, nemal ani co vidiet, vacsinou objednavaju na prvu kontrolu az 8-10tt
čakáme druhé dieťatko a je to presne 8 rokov ako som otehotnela takže určité veci mi úplne vypadli. len tie bolesti a nevoľnosť čo zažívam teraz je totálna novinka pre mňa. pri prvom keby mi nemeškala ms a nevyšiel test tak ani neviem že som tehotná.
@sonika696 ja som mala pozit test 6 dni pred ms. Ovu bola na 12.de cyklu cize 10 dpo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sonika696 4 tt 1d znamena 5tt .. a pozitivny test normálne mozes mat aj tak skoro ak prebohlo vsetko ako malo tak je to v poriadku ... mne vysiel pri dcere 8dni pred ms drzim palce