V ktorom týždni je dobré oznámiť tehotenstvo?

didip
10. jan 2023

Ahojte v ktorý týždeň je dobre oznámiť tehotenstvo? Nechcem to unáhliť. Ďakujem 🙂

marci77
10. jan 2023

komu? v praci? ci doma?
podla mna tak po 10tyzdni tehotenstva
......a v praci, ked dostanete od gynekologa tehotensku knizku

didip
autor
10. jan 2023

@marci77 doma vedia, kamarátkam a tak som myslela 🙂

pukina
10. jan 2023

@didip vo vseobecnosti sa odporuca po ukoncenom 1. trimestri, ale ja napr som najblizsim kamoskam povedala skor, nevedela som vydrzat 🙂

lauriik
10. jan 2023

Rodine som oznamovala okolo 10tt a tym ostatnym tak nejak postupne, ako sme sa stretavali.

rachel36a
11. jan 2023

@didip okoliu som to nepovedala vobec...zistili to ked mi v 6 mesiaci zacalo rast brusko..

kundiboo
12. jan 2023

@didip ja som v práci po 12tt oznámila, aj rodine 🙂 resp 12+0 tt som bola ,ked sa to rodina dozvedela, tak snáď som to neuponáhľala a bude všetko OK, držím aj tebe palce

katuli3nocka
13. jan 2023

@didip pri prvom synovi som sa v 10 týždni dozvedela, že som tehotná a oznamovali sme až po 12 tyzdni. Ptm som 2x potratila. A pri ďalšom sme rodine oznamovali po 12 týždni. Kamarátom až okolo 25 týždňa. Nechodila som veľmi von. Ja veľmi nejdem s touto info prudko do sveta skoro, lebo načo.

didip
autor
13. jan 2023

@katuli3nocka jasne, ja robím v salone zato sa pýtam aby som mohla ženám povedať že od juls nebudem robiť a podobne, dakujem vám ale ženy 🙂

ailiba
13. jan 2023

@didip ako chces, zalezi na tvojom pocite. Prve sme oznamili v 7.tt (ked uz bilo srdiecko) a druhe este skor, lebo mi bolo straaasne zle a moja mamka uz splietala rozne vazne diagnozy😀.
Teraz si uvedomujem, ze to bolo asi moc skoro... Ale jednoducho som to tak citila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre