V ktorom som vlastne týždni?

pusinka263
28. aug 2016

Ahoj.prosim mate niektora skusenost s tym ze sama neviete,v ktorom ste tyzdni?podla poslednej menstruacie (8.6.)som podla tehoten.kalkulačky v 12tt...a moj dr ze nie lebo nevieme ci som otehotnela presne na 14.den.cudne je mi to ze pri 1.babatku mi termin porodu vypocital normalne podla PM.a rodila som v podstate len o 5 dni skor.podla dr som teraz v 10tt...

sibalka21
28. aug 2016

@pusinka263 Pokial ti robil sono a na zaklade toho ti povedal ze si v 10tt tak sa riad toho... Pokial ti este sono nerobil, resp. ti nepovedal v kolkom si podla sona tak sa riad podla MS... Ale casom ti to aj tak mozu tisic krat zmenit.. Tak by som asi pockala na dalsi utz 🙂

pusinka263
autor
28. aug 2016

@sibalka21 bola som na utz v nemocnici na pohotovosti kboli jednorazovemu spineniu a tam mi dr povedal ze je plod velky na 10.tyzden...takze takto aj realne som?

sibalka21
28. aug 2016

@pusinka263 no heej, pokial je plod na 10tt tak sa riad podla toho 🙂

14nunu10
29. aug 2016

@pusinka263 ja som podľa ms 11+5 dnes ale podľa utz prvého sme o dva dni menší čiže 11+3 a keď je medzi tým rozdiel týždeň tak sa necháva TP podľa mens..No ono mohla byť posunuta ovulacia,a preto sa to oddialilo,ale keď dr povie ze je to akurat tak je to ok..

pusinka263
autor
29. aug 2016

@14nunu10 no ved to ze ja som mala mokre dni ako ovulavne niekedy aj v 20-22.dni cyklu..tak asi preto...🙂 uz tomu rozumiem a dakujem

tinkaronko0710
1. sep 2016

Ahojte ja som podla dr. 4+5 ale nieje nic vidiet este☹ som z toho nervozna. Ale v pondelok idem k dr. Tak uvidime. Mate s tym skusenosti? Dakujem

14nunu10
1. sep 2016

@tinkaronko0710 to je ešte skoro,tiež možno ešte bola posunuta ovulka ..každopádne držím palce aby sa bublinka čím skôr objavila na správnom mieste

36evina36
1. sep 2016

@tinkaronko0710 to je este skoro klud a pockaj kludne

tinkaronko0710
1. sep 2016

@14nunu10 dakujem pockam do pondelka. A uvidime.

tinkaronko0710
1. sep 2016

@36evina36 dakujem pockam. Som zvedava.

tinkaronko0710
1. sep 2016

@36evina36 a je normalne,ze ma pobolieva trosku niekedy v podbrusku? Ako pri menstruacii. A pupok mi zacal vyliezat von a nerozumiem preco. Pritom ja som ho mala vnutri. Poradte mi prosim? A nemam chut na jedlo.

miushik765
1. sep 2016

@tinkaronko0710 Ano je to normálne to pobolievanie sa ti rozťahuje maternica a s tym pupkom to má každá inak niekomu vylezie niekomu sa sploští ako mne a s tym jedlom to je tiež v poriadku ja som to sice mala opačne ale môže sa stať že nemáš chuť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre