Ahojte poradte v kolkom som tyzdny doktor mi povedal ze som v 4 tyzdni a a ja som to pocitala a vychadza mi to ze som v 6 tyzdni........ posledna menstruacia bola 2.4 a ciklus mamvam 32 dni....... poradte mi prosim vas
@maribell lebo som bola v pondelok na kontrole a povedal ze v maternici mam gestacni vak a ze som v 4 tyzdni a mam prist o 3 tyzdne tak sa bojim ze ci uz mal byt vydno aj plod alebo este je cas aby sa ubjavil......a kedy bola ovulacia to anilen netusim ......
@peterek414 bat sa urcite nemusis .. v 4 tt je velmi zriedka nieo vidiet ..niekedy este ani v 6 tt neni vidiet 🙂
@maribell dakujem za povzbudive slova.....a hadam vydrzim tie 3 tyzdneeeeeeeeeeeeee 🙂
@peterek414 plod niekedy nie je vidieť ani v 6 týždni, takze kľud 🙂
@peterek414 na prvej kontrole mi povedali, ze podla get. vaku som 6+4tt a ked som prisla o dva tyzne podla plodika som bola v 6+2tt..... takze vobec sa este netrap, ak je babo v poriadku, ty nemas ziaden problem netrap sa a tera som podla PM 13tt a podla fazulky 10tt.... a vsetko je v poriadku, si tehotna a uzivaj si 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@peterek414 to v podstate nikde nevies kedy si mala ovulaciu cize tak .. velkosotu je mozno na tolko a podla cyklu na tolko 🙂 .. 2 tyzdne hore dole to neries ..ono sa to este upravi ked budes chodit na sono 🙂 ja npr doteraz nemam presny termin a to uz som v 26 tt mam od 17.8 - 25.8 .. lebo poslednu ms som mala 10.11 a ovulaciu mi vypocital na zhruba 27.11 ..lenze ja som mala ovulaciu az 4.12 ..cize preto vznikaju tieto chaosy 😀