V ktorom som týždni?

16. máj 2023

dňa 30.4 mi vyšiel digi test 2-3 … dr ma obj na kontrolu 10.5 kde videla len gestacny vak a vraj je to ok lebo je ešte skoro. No dosť ma odbila, nevravela ani v ktorom tt môžem byt, len fuk fuk a prec.. no dnes je 16.5 - tak v ktorom už som? Kedze kvôli menzesu si to neviem vypocitat lebo ja som ho vobex nemala , lebo ešte syna kojim ma jeden rok.. takze ako to je teraz vie mi to niekto zbehlý vypocitat ?? Ďakujem ďalšiu poradňu mám 15.6 to je dosť daleko ešte

jaskolka
16. máj 2023

Tak na kontrole si teoreticky mohla byť v takom 5-6tt. Takže teraz si možno v 7tt. No a pri kontrole v júni budeš v 10(11tt). Rovno dostaneš už aj knižku, keď bude všetko OK. Sú to fakt len také orientačne výpočty, keďže nevieš, kedy bola ovulácia, a podľa menzesu vravíš ze sa nedá vyrátať, že si ho ešte nedostala.

Takže ti termín pôrodu určia na 1 veľkom usg podľa veľkosti bábätka.

autor
16. máj 2023

@jaskolka ďakujem veľmi pekne za odpoveď ♥️

nika_val
16. máj 2023

Mne moja dr povedala že pokial nevidia plod (ale iba gestačny vak) tak pre nich to nie je brane ešte ako tehotenstvo..
Mne vtedy tiež nepovedala tyždne, až keď na dalsej kontrole videla plod tak vtedy mi povedala že až teraz potvrdzuje tehotestvo..
Ten test digi ked ti ukazal 2-3 tak v letaku bolo že to zodpoveda cca 5 tt 🙂 takže ako sa píše vyššie teraz nejak možno ten 7tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre