Ahojte bola som u doktora. Chcem sa spýtať na foto mám napísané že embryo ma veľkosť na 6+3. A k tomu sa ešte prirátava 2 týždne? Akože od poslednej MS? Ďakujem
Áno , tak sa počítajú týždne tehotenstva. Si v 7 týždni a počíta sa to od prvého dňa poslednej menstruacie
nie, tam uz sa s tym rata. je velke ako 6+3 od prveho dna poslednej MS
Ráta sa to od prvého dňa poslednej MS takže si 6+3.
@jaskolka
@ivka21
@lyci
Baby a ako to je, ked napr. posledna ms bola od 15. 12. a s partnerom by sme mali prvykrat nechraneny sex 3. 1.., s tym, ze som v ten den bola aj u gyn na vysetrenie a ta mi potvrdila ovulku,. aj tak sa to pocita od 15.? Pytam sa, lebo ak by sa malo pocitat od 15., nevznikne mi narok na tehotenske.
@jaskolka môžem sa spýtať? Ze ako to mne bude počítať doktorka, mne chodí ms ,ako sa jej zachce, poslednú som mala 13.11. Podľa nej by som mala byť už 11+2tt ,ale podla clearblue som cca 6tt...pred týždňom ešte Dr.vobec nič nevidela,ale hcg testy som mala zvýšené, zajtra idem opäť na testy,tak som zvedavá, čo mi povie
@123zuzu123 v takom prípade sa to riadi hlavne podľa usg, keď je taka nepravidelná
Aj podľa toho sa ráta termín pôrodu.
@maskpure mne tiež vypočítala termín pôrodu podľa veľkosti bábätka, lebo absolútne to nesedelo s poslednou m.... Mala som to posunuté niekoľko týždňov...
Pripadne, kedze je zjavné, ze si neotehotnela skôr, skus poprosiť gyn, aby Ti do žiadosti o tehotenské napísal taky dátum predpokladaneho pôrodu, aby Ti tehotenské vyšlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ci už sú tam zarátané aj tie dva týždne od poslednej MS?