V ktorom som týždni?

eliam
15. okt 2015

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať ako sa presne rátajú týždne tt, moja posledná menštruácia bola 26.8.2015, už som bola aj u gynekológa ale zabudla som sa opýtať v ktorom som týždni. podľa tehot. kalkulačky mi to vychádza že som v 8 tt. a kedže som bola presne pred týždňom u gynekologa a nebolo tam nič vidieť iba gestačný vak a ešte mi povedal že tam nie je žiaden pohyb ani reakcia a mohlo by to byť zbytočné tehotenstvo... Ďakujem

prego81
15. okt 2015

podla mna si v 7tyzdni a 1dni. Pocita sa to od zaciatku poslednej menstruacie. Podla mna bolo skoro na usg. Ak mas pozitivny test tak ked tam pojdes nabuduce urcite uz bude nieco vidiet 😉

zuzanaete
15. okt 2015

Ratanie tyzdnov podla menstruacie vychadza iba v pripade, ak mas presne 28 dnovy cyklus a ovulaciu 14. den. Ale ak aj mavas 28 dnovy cyklus, tak nikdy nemas istotu, ci aj ten dalsi bude taky. Ak vies presny datum ovulacie, tak si to rataj podla toho. Ak nie, tak podla sona sa bude urcovat. Kludne si mohla mat neskor ovulaciu a potom to uz nesedi na klasicky vypocet podla menstruacie.

littledesire
15. okt 2015

neboj nic, ak bol gestacny vak, tak zatial je to ok. Bola si tam v 6tyzdni +1 den, ak presne pred tyzdnom, nemohlo byt este nic vidno, ani akcia srdiecka, pockaj si na 9tt alebo 10tt , to uz isto bude. ziaden stres, tvar sa tehotne 🙂 drzim palce.

gabyvt
15. okt 2015

Podla výpočtov by si mala byť v 7. týždni, tak včasne ešte nie je veľa vidieť, držím pršteky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre