Ahojte ako sa počíta v koľko týždni som keď menštruácia skončila 15.4 ovuláciu som mala 26.4 . Zajtra mi mala prísť MS ale nepríde keďže som si robila dnes test a vyšiel pozitívne. Počíta sa to normálne od ovulácie nie ? 🙈
u lekára sa uvádza posledná menštr. - vedia určiť termín pôrodu. - u teba 22.1.2025
ale presnejšie je keď vieš kedy si mala ovuláciu. - takže si v druhom týždni
Od poslednej MS...na nete sú tehotenské kalkulačky, kukni tam😊 a mimochodom, gratulujem🥰🥰🥰
@mima172 tu som si to zadala mi ukazuje 5tt 😀
@deti95060810 v 2tt? Tehotenstvo sa neráta od ovulácie.
Prepáč, až teraz lepšie čítam a píšeš, že MS skončila 15.4, ja som v rýchlosti prečítala, že začala 15. 4.
Čiže áno, tak to sedí na 5tt 🙂 Držím palce, aby všetko dobre dopadlo ❤️
Normálne sa to ráta od MS a nie kedy skončila ale prvý deň ms je prvý deň tehotenstva.
@domka222 to máš pravdu že sa ráta od posl. men., len sa potom často stáva že plod dieťa na sono vyšetrení nezodpovedá tt.
najmä ak je ovu posunutá troška viac.
@deti95060810 Keď ono sa to aj tak proste nedá presne na deň vypočítať si myslím. To by ten predošlý cyklus musel byť pravidelný ako hodiny. Čo napríklad u mňa nehrozí 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie,počíta sa od prvého dňa poslednej MS