Ahojte.
Prosim Vás v kolkatom týždni Vam doktor zistil pohlavie bábätka?
mne vždy až okolo toho 20tt, ale nedávala som si robiť nič navyše za extra peniaze
V 12tt z krvi za 120e, moja gyn v 16.tyzdni povedala ze to vyzerá teda na chlapca ako vyšlo podľa krvi a v 20tt to iba potvrdila. Niektorí povedia až keď sú si 100% isty
@romanelak moj gynekolog na 2d ultrazvuku ma cennik za urcenie pohlavia 2e...robi od 12tt, ale proste pri prvom utz na geneticke ochorenia atd, to aj ja sama som videla pohlavie velmi zretelne... s druhym dietatom som uz bola v 13tt na 3d a u nich je sucastou diagnostiky aj pohlavie, nikdy som za to nedoplacala. nikde
pri prvej dcerke uplne naisto az v 22tt na beznom ultrazvuku, pri tomto babatku mi povedal v 16tt ze sa mu zda chlapec, ale vcera v 19tt na stopto ze dievca, ze to bol len tien z pupocnej. do toho 20tt by som to nebrala na vazno kym to nie je z krvi alebo z coho, lebo ten ultrazvuk je trochu osemetny, nakupis vybavu a moze sa to zmenit. pipik moze byt pritlaceny na nohe a uz ti povedia ze dievca...na 3D byva vidno skor, ale kamoske sa stalo ze si ho zaplatila a maly sa neukazal poriadne tak aj tak nevedeli
sonom predbezne a s rezervou v 20tt, ale potom az 24tt mi to potvrdil. predtym sa dcera skryvala, preto dobre nevidel, ale tusil, ze to bude baba
Vždy bolo mimi otočené tak,že pohlavoe nebolo vidieť. Mali sme prekvapko,keď sa narodila.
v 21. sa vytrčil
Podľa mňa to dosť závisí od doktora. Niektorý mi prídu ako tiperi. Mne doktor povedal už na prvom veľkom sone čiže v 12 tt. A na druhom veľkom mi to len potvrdili. 😇
Po 20.
@romanelak v prvom tehu som to vôbec nesilila a pockala som si do 20. týždňa na morfologických ultrazvuk, skôr by to boli len dohady a teraz to mám rovnako. O 2 týždne budem v 20.tt a snáď sa dozviem. Keby aj nie, nič mi neutečie☺️
15tt...vtedy vravela na 90% a aj tak bolo.
12tt nifty Test a 17tt sono
Cca v 20tt. Pohlavie už bolo vidieť presne.
@romanelak V 12 tyzdni pomocou ultrazvuku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@romanelak medzi 12tt a 13tt ale z krvi