V 7. týždni nie je akcia srdiečka

nikola545
8. sep 2020

Ahojte chcela by som poradiť v jednej veci.
Zistila som ze som tehotna a tak som zasla k dr. Urobil mi sono krv a tehotenstvo potvrdil povedal ze som 4+6
Zavolal ma o tri týždne na kontrolu a mala by som byt 7+5
Vcera som tam bola a doktor povedal že som menej takže realne som 6+2 doktor na sone nevidel akciu srdiečka len gestacny vak ale bola tam mala škvrna dr povedal že vy to mohol byt ten plod meral 13.53mm
A pry prvej kontrole meral 2.42mm
Takže to rastie. Teraz ma zavolal o dva týždne na ďalšiu kontrolu. Myslíte že by tam mohla byt ta akcia srdiečka?

cookie29
8. sep 2020

je mi luto, ale to je vo hviezdach ci bude alebo nebude.
Predpokladam, ze nemas uplne pravidelny cyklus. Sono sa moze pomylit tak o tyzden v datovani. A v tomto obdobi je to take, ze jeden den nic a na druhy den bije ako zvon. V kazdom pripade, ak sa nemylim, tak tehotenstvo sa povazuje za neevolutivne, ak je gestacny vacok vacsi ako 2 cm bez plodu. Takze Ty mas k tomu este daleko... zrejme si mala posunutu ovulaciu. Takze teraz uz len vydrzat tie najblisie dva tyzdne a zelam aby srdiecko bilo ako zvon 🍀

len_nig
8. sep 2020

Musíš len čakať a myslieť pozitívne. Mne nezačalo biť srdiečko ale veľa babám áno a všetko dopadlo dobre. 🙂

deti95060810
8. sep 2020

jasné, bude Ok

majamat
8. sep 2020

akje vyvojovo pozadu, kludne je mozne, ze si mala neskor ovulku a myslim ze 6+2 este akcia srdiecka bat nemusi. aj ked tt mas vyssi,a le pri neskorej ovulke je to tak, ako keby si estelen zacala ten 7tt. takze urcite nic nei je stratene.
drzim palce.

nikola545
autor
9. sep 2020

@majamat no neviem mam obavy pri prvom tehotenstve to skoncila spontannym potratom odvtedy som nemohla otehotniet 3 roky lebo mam PCO teraz som otehotnela v daka clostilbegytu ani neviem kedy sa to stalo lebo som to vobec nečakala. Tak mi dr hned nasadil progresteron ze to mam užívať do 12tt tak neviem ako to dopadne. Doktor povedal ze na sone vidi ten gestacny vak ale aj plod a potom sestricka mi povedala ze môžem byt absolútne kludna ze to rastie 😒

nikola545
autor
9. sep 2020

@majamat tu mam ten ultrazvuk ta skvrna je velmi malicka

majamat
9. sep 2020

@nikola545 no vak uvidis, teraz musis len cakat, je to narocne, ale nic ine ti nezostava.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre