Ahojte, som v 5tt a necítim, ze by prsia boleli tak ako napr. 4tt. Je to normalne? Alebo to znamena nieco zlé?
Mna kazdy den pobolievaju prsia som 6 tyzdny
Je to ok, neboj
Ja to mam tiež tak, občas bolo občas nie.. No oveľa menej ako na úplnom začiatku.. Som 7+3
Mna napr. Vobec prsia neboleli, cize neboj, budes oka 🙂
Zajtra začínam 11tt a okrem zvracania, nemam žiadne priznaky
Ja som do 10 týždňa nemala žiadne príznaky v 11tt som začala vracať a v 12 tt to všetko prestalo 😉 jedine co ma drží sú závrate 🤦♀️ bud rada ze nemáš žiadne príznaky.... Niektoré majú všetky a ver ze by sa s tebou radi vymenili
Ja som v 6tt a vôbec nič žiadne príznaky, jediné čo mám je že som stále hladná, ale inak nič ma nebolí, nevraciam, žiadne tehotenské príznaky
Mna pri potrate boleli hrozne prsia a to som si myslela ze vsetko je ok, ale casom splasli a bolo zle, teraz zase dalsie tehu a mam ich len trocha napate no zase je mi dost zle, vsetko mi smrdi 🙈 som 5tt 2
Buď rada, ja už som v 5tt vracala a odvtedy bola ďalších 10 týždňoch na liekoch a infúziách. Dosť som závidela ženám, ktoré v tomto čase ani nevedeli, že sú v tom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, tie prsniky mozes raz citit a raz necitit, napriklad mas dlhsie podprsenku, potom das dole, pobolieva viac, ako ked mas cely den dolu..este to nemusi nic znamenat, pozitivne mysli 🙂 drzim palce 🙂