V 5tt krvácam - Asi to znamená potrat, že? 😟

kuvikk
14. dec 2019

Mala by som byt 5tt a 3 dni, vcera sme mali s muzom pohlavny styk a odrana krvacam, normalne ako pocas menstruacie. Doobeda som hned utekala na pohotovost a dr mi vravel, ze mam zhrubnutu sliznicu, ale ziadny plodovy vacok nevidi. Testy som si robila za 10 dni meskania 3 krat a vsetky vysli pozitivne. Ta menstruacia asi znamena potrat, ze? 😥

1lea12345
14. dec 2019

@kuvikk a lekar ti nic viac nepovedal?

karmela
14. dec 2019

@kuvikk nebrali ti ani krv? Ono keď je to skoro nemusía ešte vidieť nič.Hlavne keď krvacaš.Moze to znamenať aj to že babo odchádza ale nemusí zašla by som aj k inému Dr nech ťa pozrie určite.

kuvikk
autor
14. dec 2019

@1lea12345 povedal, aby som zasla k svojmu dr tak cca o tyzden, ze je este prilis skoro nieco posudit
@karmela nie nic, lebo som bola len na pohotovosti, u svojho dr som objednana az na 30.12

1lea12345
14. dec 2019

@kuvikk
Ja by som vyhladala este nejake druheho doktora.. cakat tak dlho by bolo prr mna velmi tazke

kuvikk
autor
14. dec 2019

@1lea12345 ja k tomu svojmu zbehnem urcite buduci tyzden, len mi nejde do hlavy, ze mi vysli pozitivne testy, meskal mi menzes 10 dni a znovu mi nabehol bez akychkolvek bolesti, problemov

nika4495
14. dec 2019

no plodový vačok by videl ak v takomto týždni...takže je fakt možné že tehotná už nie si...:/ ďalšia vec po sexe sa môže vyskytnúť krvácanie v prvom trimstri ale nemyslím že by bolo až také silné ako MS...no každopádne mal ti aspoň zobrať krv a ak by ukázala že si tehotná mal ti nasadiť aspoň duphaston a ascorutin ten si môžeš aj sama kúpiť...ale pokiaľ nevidel žiaden plodový obal tak žial už by to aj tak nepomohlo ale išla by som čo najskôr k svojmu lekárovi

1lea12345
14. dec 2019

@kuvikk to by mohlo znamenat aj biochemicke tehotenstvo...

aliziana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliziana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kuvikk
autor
14. dec 2019

Dakujem vam dievcata, uz si nerobim ani nadeje, lebo mam uplne normalnu menstruaciu, ale necham si to dr potvrdit..... Tak snazime sa dalej. Co uz 😢

deti95060810
14. dec 2019

tiež som krvácala počas tehu. Dokonca som aj v nemocnici bola.... A dcéra chodí do 8tr.
Vôbec to ešte nemusí znamenať potrat...Skôr by ťa mali sledovať v nemocnici resp. sono...

macik34
14. dec 2019

@kuvikk svagrina trvaca tiez dost do dtretieho mesiaca

kuvikk
autor
14. dec 2019

@deti95060810 len ked na tom sone nic nevideli okrem tej sliznice 😳
@macik34 ale toto je normalne krvacanie ako pocas menzesu aj tlaky v podbrusku identicke menzesu

marlent
14. dec 2019

Ja som takto krvacala do 28 tt mala som krvne zrazeniny...pri kazdom krvacani som mala scenare ze som potratila lebo to nebolo trosku ale boli to haldy krvi....moze to byt aj tvoj pripad drzim palce

eryka03111978
16. dec 2019

@kuvikk necakala by som na tvojom mieste.... ak si mala testy 3 krat pozytivne tak by to mal byt potrat..... naco cakas????

nika4495
16. dec 2019

@kuvikk aj si bola u lekára? ako si dopadla?

karmela
16. dec 2019

@kuvikk tak radšej zájsť k Dr čo najskôr povedať mu situáciu koniec mesiaca je ďaleko a nechcem strašiť môže ísť aj o potrat ale aj o mimomaternicove a to je nebezpečne,ale môžeš aj krvácať a byt tehu .V každom prípade držím palce

kuvikk
autor
17. dec 2019

Mam sa zastavit na konci tyzdna, ked mi prestane menzes, aby videl, ci som sa v pripade potratu vycistila

emuska72
24. jan 2020

@kuvikk ahoj.
Ako ti ti dopadlo ak sa smiem spýtať?
Ja som minulý týždeň potratila v 5tt. Začalo to slabulinkym hnedým špinenim, potom prišla bolesť ako na menštruáciu, potom silnejšie hnedé krvácanie a na druhý deň už sýto červená farba a neskutočne silné krvácanie :( neverila som vlastnými očiam že tak môžem krvácať a pritom nevykrvácať úplne. Špinenie mám do teraz (týždeň po) ale už to pomaličky prestáva.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre