V 5. týždni doktor na sone nič nevidel

26. mar 2023

Ahojte, podľa MS som v 5+2 tt, na sone ale gyn. nič nevidel, len mi povedal,že mám vysokú sliznicu maternice a dal mi ďaľší termin. Ms už samozrejme neprišla a testy pozitívne, clear blue ukazuje 1-2 tyzden. Je možné aby v tomto týždni ešte naozaj nič nevidel?

gabriela2952
26. mar 2023

A koľko ti meska ms? Nabudúce treba ísť neskôr ku dr. Ja som išla až v 8 tt a bolo vidno všetko čo bolo treba 🙂

heln
26. mar 2023

ahoj, ano, 5 tyzden je naozaj skoro. vysoka sliznica je dobre znamenie, len v klude vydrzat do dalsej kontroly.

autor
26. mar 2023

@gabriela2952 ms mešká 9 dni

gabriela2952
26. mar 2023

Možno si mala neskôr ovulaciu, keď ti test ukazuje 1-2, treba trosku počkať, maličké sa určite ukáže 🍀

autor
26. mar 2023

@gabriela2952 kamaratka ma straší mimomaternicovym… vraj možno zato nevidiet na sone nič a testy pozitív..

eveline88
26. mar 2023

Och ja mam toto iste teraz....meska mi 11 dni a ckear blue ukazuje 1-2, ostatne testy slabu ciarku..K doktorke idem az o par dni, tak som zvedava

lamonita
26. mar 2023

Je to strašne skoro. Môj Dr ani takto skoro nevolá pacientky na sono. Zbytočne sú potom poplašené.

autor
26. mar 2023

@eveline88 mne dal termin o tyzden tak som zvedava ci uz nieco bude vidiet…

eveline88
26. mar 2023

Ale tiez som v strese ze to takto nema byt...a tiez sa bojim mimomaternicoveho. Citam tu diskusie ako diva...

autor
26. mar 2023

@lamonita a v ktorom tyzdni priblizne uz nieco vidiet,?

autor
26. mar 2023

@eveline88 aj ja cele dni citam o mimomaternicovom .. ale nekrvacam ani nespinim ani bolesti nemam…

gabriela2952
26. mar 2023

Všetko je možné, ale treba si myseľ nastaviť pozitívne. Ako som písala všetko závisí od ovulácie, niekto ju má skôr niekto neskôr 🙂

ildiko36
26. mar 2023

Ja som to tak mala, ale lekar mi zobral krv v den ked som mala dostať ms,hcg bol len 38, vypisal mi duphaston, o tyzden zase nič nevydel na sono a hcg klesol na 14.Povedal že mam vysadiť lieky lebo potratim.Bolo to biochemicke tehotenstvo

autor
26. mar 2023

@gabriela2952 posledny mesiac pojem Maca nápoj a vcera som sa Dočítala ze moze posunúť ovulaciu

eveline88
26. mar 2023

To iste ako ty, tiez nemam ine priznaky. Co som tu vsetko precitala boli zeny ktorym takto pomaly stupalo HCG a vsetko bolo OK. Alebo to moze byt biochemicke..vtedy Clear blue takto tiez zachyti

autor
26. mar 2023

@ildiko36 pri biochemickom si aj spinila alebo krvacala?

autor
26. mar 2023

@eveline88 mne testy pomaly silnejú aspon mam taky dojem len ten clear blue ukazuje stale 1-2 …

autor
26. mar 2023

Pozitivny test mi vysiel uz v den očakávanej ms

eveline88
26. mar 2023

Tak sme v tom spolu, aspon mozme pisat ako to dopadlo. Drzim palce...

autor
26. mar 2023

@eveline88 dakujem aj ja tebe… kedy ti vysiel prvy pozitivny ?

zorkahorka
26. mar 2023

Mne na sone potvrdil tehu v 7-8t. Vysoká sluznica je dobre znamenie

asined88
26. mar 2023

Ja som bola tiež tak skoro a bolo vidieť len vak. Ani to lekár nevidel? Ja som ani nechcela tak skoro ísť, práve preto že viem, že ešte málokedy je niečo vidieť, ale sám lekár mi povedal aby som prišla. Aby sa aspoň vylúčilo mimomaternicové tehotenstvo. Neviem no, myslím že ak by to bolo mimomaternicové, asi by to už lekár mal vedieť, či?

eveline88
26. mar 2023

Prvy pozitivny bol Clear blue pred 4dnami, to bolo 7 dni meskania ms. Ukazal 1-2, na druhy den uz zacali byt aj ostatne testy pozitivne ale slabo...

autor
26. mar 2023

@asined88 nevidel nič, len že vysoká sliznica, viac mi nepovedal len dal termin o tyzden

eveline88
26. mar 2023

Krv na HCG ti nebral? Ved ten vysledok je dolezity

autor
26. mar 2023

@eveline88 mne v den meškania clear blue 1-2 a aj predvcerom 1-2 tak ja nechapem, malo by tam byt uz predsa 2-3

lucia147852
26. mar 2023

A čo by mal vidieť? Mohla si mať ešte aj posunutú ovuláciu. Naco si išla tak skoro? Mňa prvýkrát objrdnala 8+5tt a bolo krásne embryo aj so srdiečkom. Druhýkrát som bola v 7tt, tiež už bolo aj srdiečko a bábätko malinkate 4mm. Ženy chodia moc skoro a potom sa zbytočne stresuju. Čo má byť bude. Hlavne treba zachovať kľud, stres bábätku najviac škodí od začiatku

autor
26. mar 2023

@lucia147852 doktor mi sam povedal ze mam prist a pozrieme sa na to tak som isla, o tyzden uz hadam bude nieco vidiet

macko1007
26. mar 2023

prve tehu 4+6 som mala vacok so zltkovym,druhe tehu 5tt bola len mini bodka a bol z toho MA,tretie tehu 5+2 bilo uz aj srdiecko..
kazda sme ina,niekomu sa babo ukaze neskor ,vzdy je tam sanca…musis len vydrzat

lamonita
26. mar 2023

Je to veľmi individuálne, ale v 7 alebo 8 už ti aj srdce potvrdia. Ale ked ta volal Dr tak je to ôk, len teraz sa neznepokojuj ze nič nevidel. Je to normálne a ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre