Ahojte kocky pisem za kamosku lebo je strasne vystrasena. Vcera a predvcerom mala bolesti v podbrusku a trochu krvacala, dnes sla k lekarovi ktory ju poslal na sono a tam jej povedali ze nevidno srdiecko. Je to mozne aby v 12 tt nevidel srdiecko? Znamena to ze uz nezije? Velmi nam pomoze kazda skusenost
☹ obávam sa, že @dana_l má pravdu. Lekári dokážu rozoznať srdiečko v 6tt keď má dieťatko ani nie 1cm. V 12tt meria fazuľka okolo 6-7cm. Ak by srdiečko bilo, bolo by to vidno. Je mi to ľúto ☹
takto sa u mna diagnostikoval missed abort - bolesti, krvacanie, sono len potvrdilo, ze srdiecko uz nebije...
@sibalka21 je mi veľmi ľúto, ale @dana_l má s najväčšou pravdepodobnosťou pravdu. V 12.tt musí skúsený gynekológ rozoznať bijúce srdiečko aj na obraze zlej kvality. Pre istotu a pokoj v duši nech si dá spraviť sono u iného lekára, ale obávam sa, že ani on jej vzhľadom k anamnéze a predchádzajúcemu vyšetreniu nepovie dobré správy. Mrzí ma to pre Tvoju kamošku. ☹
hlavu hore tiež som tým prešla vo vyššom veku a po dlhom snažení. Dobrá správa je, že potom som na prvý pokus hneď otehotnela a dieťa bolo v poriadku. Po vyčisteni rýchlo otehotnenie. Držím palce.
Tak dakujem baby sice ste ma nepotesili ale nejak sme to tusili uz vcera. No uvidime co povie doktor och :(
Ahoj,ja som mala MA pred 7 mimi mesiacmi,srdiecko nebolo vidiet v 8tt a 8+5 my robili kyret,nemala som ziadne bolesti,ani krvacanie ale plod bol o 14 dni pozadu vseobec.je mi to luto ☹
No baby mali ste pravdu. Babo je prec :(
Ahojte mamičky a tehuľky,
prosím vás,má niektorá skusenosť s tym,ze by sa vám objavila fazulka tak asi koncom 7tt?Tyzdne pisem podla ultrazvuku.V pondelok som bola 6+1 a mala som prazdny gest.vak,ale verim,ze sa drobec objavi.Zajtra idem znova na sono.Nevzdam sa a dufam,ze nie som sama a ze sa stava objavenie fazulky aj neskor. :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je mi luto ale tvoja kamaratka ma zamlcany potrat. dietatko uz nezije