Prave som sa dozvedela ze som tehotna,mam a toho zly pocit pretoze pred dvoma tyzdnami som brala dost silne antibiotika.Pred tym ako som ich zacala brat som si robila test a vysiel negativny,asi som bola len v prvom tyzdni.mohlo to nejako uskodit?
mozes byt uplne kludna, tak skoro este nemate prepojeny krvny obeh, takze nic nerozi. Priroda je mudra a babatku antibiotika urcite neuskodili
zozen si bio chlorelu GW, je to prirodne probiotikum ,ktore s dostatkom tekutin zbavi telo bezpecne napachanych skvod po ATB a prospeje aj babatku / staci polovicna davka, zacat od 3 denne/ mam odskusane
presne to isté som mala aj ja ked som čakala druhú dcerku.Lekárka mi vravela,že v tak skorom štádiu je to bud alebo.Bud sa to potratí hned ,alebo je vsetko v poriadku.V tak skorom stadiu sa vedia bunky priam zázračne regenerovať.Mám zdrtavú 4ročnú dcerku
neboj sa, urcite je babo ok, inak by sa potratilo, ak sa drzi, nic sa mu nestalo🙂
nie neuskodilo
prvy tyzden tehotenstva ani tehotne vlastne nie sme, takze neboj... ak budes mat stastie, tak pocas tehotenstva budes zdrava a nebudes musiet brat nejaky liek, ale je mozne, ze cosi chytis - aj napriek opatrnosti - a bude treba aj nejaky liek, lebo nechat chorobu len tak nie je tiez dobra volba pre babatko...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie nijako to neposkodilo. Ak sa tehu udrzalo tak je urcite v poriadku.