ahojte, moze sa Femibion 800 uzivat s inymi vitaminmi? napr. magnesium, becko, cecko? neskodi to?
Treba si nastudovat pribalovy letak a potom v pripade potreby kombinovat. Femibion toho neobsahuje vela, len nevyhnutne vitaminy - kys. listovu, vitaminy skupiny B, vit. C. Takze tieto by som uz nedoplnala. Ale magnézium kludne mozes, ak ho potrebujes.
ja užívam navyse len magnezko 200mg denne ...a zinok 🙂 ostatne mi netreba 🙂
A vitaminy B a C uz vo femibione su 🙂
@ivca88 Ahoj, prave som zistila ze som tehotna, bola som v lekarni nech mi poradia nejake vitaminy (nejem maso + je dost inych veci ktore nelubim) a slecna mi dala iba femibion... myslis ze by som si mala kupit este nieco ine napriklad ten zinok? Ked pojdem k lekarovi urcite sa s nim poradim ale idem chcem zavolat pondelok a bohvie na kedy ma sestricka objedna
@chcembabatk0 vegetariani maju malo B12 ...a ten vo femibione je 🙂 cize malo by to stacit 🙂
ale ja si davam zinok - 1 tab ...a asi 2 x do tyzdna ( cize ako ma napadne ) 😀
Ale fest vela bielkovin ma soja - ak ti nechuti tak sojove rezy ( taka "doboska" 😉 a dost vela bielkovin ma aj cotteage cheese 🙂 avsak kukaj na obale ci je pasterilizovany ! Lebo niektore su a niektore su zrejuce (nepasterilizovane - tie nemozme ) 😉
@ivca88 super dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabi89 vitaminy by sa nemali v tehotenstve miesat (ani celkovo,ak sa berie komplex viacerych vitaminov/,kedze existuje aj diagnoza previtaminovanie,mozes si len uskodit,kedze sa jedna o umele vitaminy,staci rozmanita a pestra strava 😉