Ahojte prosím vás ako prvé nesudte ma. Mám priateľa s ktorým sme mali nechránený sex ,ale mali sme troška vypité, a užila som tabletku, ale neskôr až po 72h Postinor-1.
Tabletka neza účinkovala a čakáme malého anielycka, ale teraz si ja bucham hlavu, či to mininku neuškodí som veľmi zúfalá,.Bola som aj u gynekológa a ten jasné mi Nadal prečo som taká nezotpovedna , veľmi mi to je ľúto ale spriatelom som sotva pol roka, tak preto ,ale keď sme zistili že čakáme drobčeka ,sme si uvedomili že sme aj radi . Ale mám hlavne výčitky, ohľadom tej tabletky nechcem aby sa niečo stalo 😢😥😥
No tabletka po účinkuje len ak ju vezmeš ešte pred ovuláciou. Neboj, takéto prípady sú časté, tiež ich z okolia poznám - detičky sú OK, a rodičia šťastní. Nestresuj sa, užívaj si tehotenstvo. Krásne, že ste sa nakoniec radi. Zo srdiečka blahoželám, držte sa ❤️
Hlavne už na to nemyslí. Nevracaj sa k tomu a hotovo a smútok daj zo seba prec. Drz sa 🙂
Keď už si chceš robiť srandu, tak to nepíš tak okato ..
A prečo ti gynekológ "nadal"???
Tá tabletka vôbec nefunguje tak, že by poškodila prípadný plod
Neverím a nevidím dôvod prečo by ti gynekológ mal ako vravíš "nadat" 🤷🏻♀️
Zase si nejaky analfabet robi srandu.
To vobec nie je dovod na nadavanie. Skoda, ze ste tabletku zohnali az po tych 72 hodinach. Neboj sa, babatku to nema ako uskodit ak si uzila len jednu tu tabletku. Ona zabranuje ovulacii, nema ziaden vplyv na plod. Je tam zvysene riziko mimomaternicoveho tehotenstva, ale to zrejme gynekolog uz vylucil. Je vyborne, ze sa na babatko nakoniec aj tesite. Takze nestresuj a uzivaj si tehotenstvo 🙂
okatá propagacia systému že tablety PO su fujky a že potom aj tak nezaberu a dieta bude poškodené, prispevok na vyvolanie strachu ked ich už nemôžu zakazat tak aspon takto
šikovne vymyslené
gyn nemá prečo vynadat dôvod
@bambulienka25 také niečo budeš čakať, keď vezmeš tabletku PO 😃
@meluela tabletka nezabranuje ovulácii aké zabraňuje uhniezdeniu tým ze okamžite v plaví do tela hormóny aby neprišlo k prípadnému uhniezdeniu oplodneneho vajíčka... Ženy už keď chcete radiť tak aspoň radte k tomu v čom mate jasno 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Určite tabletka neublíži Drobcekovi. Držte sa 😊
A to není okata propagácia...
Tie tabletky sú riadne svinstvo a nie sú ani 100%... Treba to užiť naozaj keď tak hneď aj keď je tam priestor do tých 72h.
A to, že jej dr vynadal aj ja by som. Ze si ničí zdravie takou tabletkou a radšej sa nechráni la. Takze áno, dôvod na vynadatie tam bol. Ak to je normálny dr a ide mu o zdravie pacientky.
@kulumulu123 a ty si si to pozerala aj niekde inde nez v cirkevnom letaku? http://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665...
@meluela ty teraz na čom fičíš?? Kvalita musí byť dobrá lebo sorry ale akosi som sa v tom tvojom komente stratila. A nie iba pre tvoje Info cirkevné letáky nečítam a už vôbec neviem co ma cirkevný leták spoločne s tým co com napísala...
@kulumulu123 Cirkevne letaky tvrdia, ze "tabletka po" funguje tak, ze zabrani oplodnenemu vajicku sa uhniezdit. Zdroj ktory som uviedla (WHO) naopak to, co som napisala ja - ze je zalozena na zabraneni ovulacii. Kedze si sebavedomo tvrdila to, co omielaju cirkevne letaky, mala som vcelku dobry dovod sa domnievat, ze tuto nepravdivu info mas prave odtial.
@meluela moja ak sa ta tabletka ma užívať PO sexe tak ovulácii ktorá prebehla a vajíčko je oploditelne ešte cca 24h PO ovulácii tak tej ovulácii asi ťažko zabráni alebo sa mýlim??? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@meluela a ešte niečo neviem kde presne v tom letáku si sa dočítala že tabletka zabraňuje ovulácii?? Teda prebehla som ho len tak v rýchlosti ale toto Info som tam akosi bud prehliadla alebo to tam proste nie je napísané 👍👍👍
@bambulienka25 spriatelom nezotpovedne čakajú anielycka, no čomu na tom nerozumieš? 😀
@bambulienka25 teraz myslíš nechránený sex po alkohole alebo zanedbaná slovenčina prvého stupňa? 😂
@kulumulu123 vsak preto to nefunguje na 100%, je tam dost velka miera zlyhania
@meluela
@kulumulu123
Až sa nehadate.. Tu máte vyjadrenie dr...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Aj mojej kamaratke sa to stalo a ma zdraveho chlapceka