Určenie pohlavia v 12. týždni

veron2811
5. aug 2022

Zdravím, žienky, v 12 týždni som bola na sone u Dr. Babjaka v ZA. 😇 Velmi milý prístup, pýtal sa nás či chceme vedieť pohlavie, partner, ale hneď, že nie, aj tak to nie je ešte isté. 😂 Vraj sa lekári pýtajú keď tam vidia skôr chlapca, máte s tým niektorá skúsenosť, či to je skrátka ešte vtedy 50 na 50. 😇 Diky.

rachel36a
5. aug 2022

Lekar sa pyta ked vie urcit pohlavie, je jedno ci tam vidi chlapca alebo dievca.,ale ja by som si tak skoro nedala povedat. Poznam kopu zien co za par tyzdnov to bolo ine pohlsvie

janetinka27
5. aug 2022

@veron2811 chlapec je istejsi. ked to tam je, tak to tam je.

7lenka11
5. aug 2022

@janetinka27 my mame v rodine pripad, ze na zaciatku to bol chalpec a po par tyzdnoch sa z toho vyklula Adelka.. 🙂

Autorka: Mna sa dnes lekar pytal, ci chcem vediet pohlavie. Povedala som, ze ak to tam vidi, nech povie, ale ak nie, pockam si. Povedal, ze na 80% dievca a to som v 16tt. Myslim si, ze 12tt je velmi neisty na urcenie pohlavia.

daniela1911
5. aug 2022

Doktor Babjak je však veľký odborník. Ak by si nebol istý, neponúkol by….

zuzkacik4
6. aug 2022

Veru, Babjak sa mi uz 2x presne v 12tt trafil do pohlavia..ked je babatko dobre otocene, on to podla toho vyrastku vie urcit 🙂 mne videl a povedal aj ked to bolo dievcatko.. takze uz teraz je zbytocne o tom polemizovat..

ke_tty
6. aug 2022

Ja som bola u Dr. Babjaka v 12+6, vtedy som sa ja pýtala na pohlavie, pričom mi povedal, že prvý trimester nie je presný na určenie pohlavia a nerád by len tipoval. Toľko moja skúsenosť☺️

l_u_c_k_a111
6. aug 2022

@veron2811 mne v 12tt na 3D vravela doktorka ze nechce vraviet moc pohlavie ale nakoniec povedala ze ona to vidi na chlapca v 18tt som bola u svojho gynekologa a ten mi povedal ze je to dievca nakoniec v 21tt mi na morfo povedali ze je to chlapec :D. taze trafila sa pani doktorka na prvom sone 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre