Určenie pohlavia v 11. týždni tehotenstva

jablcko1
24. apr 2015

Dnes mi lekár povedal, že asi vidí už pohlavie dieťatka a to som v 11 tt tehotenstva. Dá sa tomu veriť, brať jeho slová vážne? Mal by to byť chlapec....

ettie
24. apr 2015

ja som tiež čítala, že pri tých ultrazvukoch vysoko moderných už vedia zistiť...ale kto vie... sa hovorí, že pipíka ľahko spraví pupočná šnúra, alebo naopak chlapec pinďura skryje a až do pôrodu je z toho kočka a potom šok 🙂

mmmmn
24. apr 2015

Mne v 11 tt povedal chlapec a nakoniec cakame dievcatko.

denuss
24. apr 2015

ja by som to nebrala, pockaj do 16tt, ak je to chlapcek, malo by to byt pekne vidiet, ak bude v spravnej polohe..

monhla
24. apr 2015

100% istota je až po pôrode.
Dokonca aj výsledky z krvi sú len na niečo okolo 99% presné. Kamoškinej sestre ani to nevyšlo - tak im vrátili poplatok.

me_to_you
24. apr 2015

Este by som to brala s rezervou ak si si nenechala robit testy na to 🙂 na uzv je to este dronec, este to nie je dobre viditelne takze moze mat dr pravdu aj nemusi 🙂 cize nenakupovala by som modre veci 🙂

tinqua
24. apr 2015

Mne povedal v 12 tt ze to bude dievcatko, zaroven vsak povedal ze su to len naznaky, do cca 16 tt je to indiferentne...v kazdom pripade zalezi od pouzitej techniky, ja som bola u MUDr. Grochala v MT a to co tam on ma to je sci-fi...moj doktor videl az v 20tt...bolo to dievcatko 🙂

jablcko1
autor
24. apr 2015

@monhla vy už viete čo čakáte?

jablcko1
autor
24. apr 2015

@mmmmn Aj si videla výbežok-pipika na sone v tom 11tt ?

mmmmn
24. apr 2015

@jablcko1 ano, videla. Preto som si bola do 20tt ista chlapcekom. V 11tt maju obe pohlavia "vybezok", zalezi od jeho sklonu. Tu je to fajn vysvetlene: http://www.vlasatica.sk/vyvoj-pohlavnych-organo...

matulik5521
24. apr 2015

@jablcko1 mne doktorka povedala v 12tt na uuuplne obycajnom ultrazvuku, ze to bude chlapec a mala pravdu, nemohla sa pomylit, podla fotky nic ine byt nemohlo 🙂 skoda, ze ti ju nemozem ukazat 🙂

jablcko1
autor
24. apr 2015

@mmmmn to ti teda aj lekar tak vravel?

mmmmn
24. apr 2015

Ano, povedal chlapcek, ukazal vybezok...a je to dievcatko. 🙂

terus00
24. apr 2015

No ak videl akoze pipika, tak sa moze mylit, no ked videl aj ,,gulky,, tak by to mal byt chlapcek. Mne mojho synceka ukazal dr na sono zospodu, ked sedkal s prekryzenymi nozkami, takze to bolo dobre vidiet. No ale to uz bolo v ovela vyssom stadiu tehu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mmmmn
24. apr 2015

@terus00 ale v 11tt to asi nebolo. Ved semenniky sa vytvaraju neskor...

monhla
25. apr 2015

@jablcko1 Nie - my to nechceme vedieť. Nevedeli sme ani pri jednom tehu a bolo to super. Tešili sme sa na prekvapko 😀

maslenka47
25. apr 2015

@jablcko1 myslim, ze mas tak 50% sancu, ze trafil.. Hlavne, aby to bolo zdrave 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre