Dnes mi lekár povedal, že asi vidí už pohlavie dieťatka a to som v 11 tt tehotenstva. Dá sa tomu veriť, brať jeho slová vážne? Mal by to byť chlapec....
Mne v 11 tt povedal chlapec a nakoniec cakame dievcatko.
ja by som to nebrala, pockaj do 16tt, ak je to chlapcek, malo by to byt pekne vidiet, ak bude v spravnej polohe..
100% istota je až po pôrode.
Dokonca aj výsledky z krvi sú len na niečo okolo 99% presné. Kamoškinej sestre ani to nevyšlo - tak im vrátili poplatok.
Este by som to brala s rezervou ak si si nenechala robit testy na to 🙂 na uzv je to este dronec, este to nie je dobre viditelne takze moze mat dr pravdu aj nemusi 🙂 cize nenakupovala by som modre veci 🙂
Mne povedal v 12 tt ze to bude dievcatko, zaroven vsak povedal ze su to len naznaky, do cca 16 tt je to indiferentne...v kazdom pripade zalezi od pouzitej techniky, ja som bola u MUDr. Grochala v MT a to co tam on ma to je sci-fi...moj doktor videl az v 20tt...bolo to dievcatko 🙂
@jablcko1 ano, videla. Preto som si bola do 20tt ista chlapcekom. V 11tt maju obe pohlavia "vybezok", zalezi od jeho sklonu. Tu je to fajn vysvetlene: http://www.vlasatica.sk/vyvoj-pohlavnych-organo...
@jablcko1 mne doktorka povedala v 12tt na uuuplne obycajnom ultrazvuku, ze to bude chlapec a mala pravdu, nemohla sa pomylit, podla fotky nic ine byt nemohlo 🙂 skoda, ze ti ju nemozem ukazat 🙂
Ano, povedal chlapcek, ukazal vybezok...a je to dievcatko. 🙂
No ak videl akoze pipika, tak sa moze mylit, no ked videl aj ,,gulky,, tak by to mal byt chlapcek. Mne mojho synceka ukazal dr na sono zospodu, ked sedkal s prekryzenymi nozkami, takze to bolo dobre vidiet. No ale to uz bolo v ovela vyssom stadiu tehu.
@jablcko1 myslim, ze mas tak 50% sancu, ze trafil.. Hlavne, aby to bolo zdrave 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som tiež čítala, že pri tých ultrazvukoch vysoko moderných už vedia zistiť...ale kto vie... sa hovorí, že pipíka ľahko spraví pupočná šnúra, alebo naopak chlapec pinďura skryje a až do pôrodu je z toho kočka a potom šok 🙂