Upokojte ma - bábätko je podľa sona menšie

21. júl 2021

Ahoj ženy, matky... Mám strašnú obavu. Som tehotná a odzačiatku na rizikovom. Minulú stredu som bola na sone mala som byť 10 tt presne, podľa veľkosti bábätka sme však boli 10+2tt. Dnes (presne o týždeň) som tympádom mala byť 11tt eventuálne 11+2tt, ale po odmeraní bábo zodpovedá 10+5... Srdiečko bije, bábätko je aktívne, stále sa hýbalo, krvácanie ani špinenie nemám... Máte s tým niekto skúsenosť? Myslíte, že to babo dotiahne a dorastie?? Vopred ďakujem♥️

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
21. júl 2021

Mozes byt pokojna, je to uplne v poriadku, neda sa to zmerat uplne dokonale na milimeter a ani vypocitat ze ci presne 10+6, 11+0 a pod. Podstatne je, ze babo narastlo, ze srdiecko bije, ze vsetko ostatne je ok. Nemozes lipnut na presnych dnoch ;)

autor
21. júl 2021

@beata_k
@nafka0483 ďakujem vám z celého ♥️🙂 ja som si aj hovorila už od rána, že je všetko ok. Ale počuť to aj od niekoho iného nielen od manžela, je fakt príjemné a najmä ukľudňujúce🙏🙏♥️

hederamonstera
21. júl 2021

Aj ja som to tak mala pred par tyzdnami. Bola som 8+0 a babo bolo velke na 8+2 a ked som sla 9+4, tak bolo zasa mensie o 2 dni. Rovno som sa to spytala gyn. a ta povedala, ze je to uplne v poriadku.
Este nas caka vela tabuliek, nemozme stresovat pri kazdej 🙂 ani ja nemam tabulkovu vysku a vahu😁

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oblecenie99
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nafka0483
21. júl 2021

Anonym: Bud uplne pokojna, ved keby nieco nebolo ok, tak ti to lekar pri vysetreni povie ;)

janinah
21. júl 2021

Zmeň svoj prístup.lebo do pôrodu osiveješ.myslim to v dobrom.

autor
21. júl 2021

@hederamonstera no to máš pravdu🙂 ♥️ ale už som kľudná vďaka 😘😉♥️🙏

autor
21. júl 2021

@beata_k
@nafka0483 🙏♥️

autor
21. júl 2021

@janinah no to máš pravdu 😂😂 ale ešteže ma vedia niektorí ľudia tak rýchlo upokojiť😂🙏 a sediva vlastne som - dobrovoľne, farbene😂🙏♥️👍🏻

mooonika1975
21. júl 2021

absolútne sa nestresuj, uživaj si tehotenstvo, bude to dobre, ja som ani nevedela, že nejaké mm sa počitajú 😉 jedine som bola vystresovaná z toho, že som v 20 tt nepribrala ani kilo, len 2 ešte schudla, tak som lekárke zaklamala, lebo ma strašila. Bábatko malo 4,5kg , takže to vôbec nevadilo... 😍

simca06022011
21. júl 2021

Kluuud tie rozmery sa ti budu meniť v kuse...

mamusa34
21. júl 2021

Môžem ťa upokojit s tým že aspoň vieš aké je veľké . Ja som nevedela do cca 22tyzdnov ako rastie ..nebolo dobre vidno na sone nič ,doktor hádal odooka. Hlavne že ♥️

mariuska2008
21. júl 2021

Tie merania su orientacne takze podla mna ked srdiecko bije a babo nejak priblizne rastie neplas 🙂

roztlieskavacka
21. júl 2021

Aký je dôvod rizikového tehotenstva ?

maxxim
21. júl 2021

Milá žienka, kľud. Pociťuj radosť a iba radosť. Rob niečo čo Ťa teší nech i Tvoje oči sú radostné. Nesmieš myslieť na to alebo ono čo má tendenciu rozrušiť Tvoje vnemy ale opak. Je leto, vonku teplo, pekne ...alebo si len pusti komediu a smej sa... Otvor sa pohodičke dokorán"... Smej sa , smej sa duša mojá",, 🙂

kvetinka1797
21. júl 2021

ja som v tom tyzdni tu na MK riesila toto iste, malinke bolo mensie o 5 dni😁 naozaj to vobec nevadilo, staci 1mm kliknut inde a uz vypocita inak.. dnes som uz 21 tt a je o tyzden vacsie ako by malo byt🤗 ono to stale dobehne, nestresuj sa, papaj a priberaj 😃😃

tianna
22. júl 2021

Všetko ok, neboj sa 🙂 naši občas boli o kúsok menší, potom po týždni zas aj o 5 dní väčší. Tam stačí že o pár mm je UTZ nastavený inak a hneď to hodí týždeň hore dole 😉 pokiaľ rastie všetko je v poriadku.

1mata
22. júl 2021

Neboj nic. Pred mesiacom som sa tiez bala, zodpovedalo o 4 dni menej, ako by malo a teraz je zas o 4 dni vacsie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre