Som stále unavená, chce sa mi spat.. .už naobed, poobede a večer by som najradšej už o 7 bola v posteli. ...je to normálne
Bude to tak celé tehotenstvo?
ano
Ja som v 12tt a unava ma drzi od zaciatku tehu. Najhorsie to je okolo obedu a vecer okolo 19-20h uz drichmem...az do rana samozrejme 😀 Je to normalne v tehotenstve, vraj by to malo v druhom trimestri prejst.
@zuzkavladko unava ta bude drzat cele tehotenstvo, cim bude brucho vacsie tym viac unavena budes
Ste ma potesili 😉
Zatiaľ spim vždy keď môžem, aby som bola v pohode.dúfam že to spuntik ocení a nebude mi to ale neskôr vracať v opačnom zmysle ako napísala zita19.
Ešte jedna otázka na vás zienky bolia ma kríže a po sexepodbrusko ale len chvíľku
ja som zo zaciatku chodila spavat aj o piatej a spala nonstop do rana, ale po tych troch mesiacoch to preslo a teraz normalne fungujem 🙂
pri 2 tehu som mala to isté.... neustále sa mi chcelo spať.
začiatok únava po 4 mesiaci ok, dalo sa a teraz ku koncu zaspím aj keď stojím ..... celú noc nespím budím sa a cez deň neskutočná únava....
@mnamkacik ja som na začiatku stále bola unavená tiež, ale v druhom trimestri ma to prešlo, iba nevládzem veľa toho spraviť naraz a veľa chodiť, ale unavená nie som.. Teraz začínam tretí trimester a som trochu viac zase unavená.. Ale druhý trimester by mal byť taký pohodový, možno nebudeš až taká unavená..
No ja som len v 10tt. a tiez sa mi chce stale spat.. teraz sa mi zda ze kusok menej, ale ked som bola v 7 tt, som bola extra unavena.. uz som v robote nemohla vydrzat a tesila som sa len na postel.. 🙂
neboj, druhý trimester bude lepší, a ten tretí zasa prespíš :D ja spávam teraz tri hodiny na obed, a večer tým pádom vydržím do desiatej haahahaha
Ahojte aj vas ked ste take unavene bolieva hlava lebo mna dnes hrozne som v 7tt je mi v kuse zle zaludok a hlava je na denom poriadkua o unave ani nehovorim doma mama 3rocnu nezbednicu tak aj to da zabrat ale pri malej mi az tak nebolo zle
Ahojte, od 5-10 tyzdna som bola velmi unavena a teraz od 11 sa citim ako rybicka. Ziadne stavy, unavana, nic nepocitujem. Drzte sa.
scorpion82 konečne pozitívna správa.
ja som v 8tt spím s mojim malím synčekom doobedu a večer sa velmi premaham aby som nešla spať s ním už o osmej ..... druhý trimester bude lepší a tretí zas tažší ale stojí to za to
Jeej ďalšiA MARCOVKA skvelé l
@zuzkavladko ahoj ja som v druhom trimestri a este ma to nepreslo🙂
@adka_pajerska no uvidime ako to bude, zrejme je to dost individualne ako citam 🙂 Ja sa zatial riadim sestrami, ktore maju za sebou po dve tehotenstva a v druhom trimestri prekypovali energiou. Tak pevne verim, ze u mna to tiez tak bude 🙂
uplne normalne prvy trimester som asi cely prespala 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v tehotenstve ano