Ultrazvuk v 11. týždni

krenkovakristina0
Včera o 13:53

Ahojte potrebujem poradiť toto je foto s prvého ultrazvuku v 11tt gynekológ povedal že je tam jedno bábätko ale čo je potom to v ľavom rohu čo myslíte? 🤔

stellarstar
Včera o 13:54

@krenkovakristina0 jeho si sa nepýtala?

krenkovakristina0
autor
Včera o 13:58

@stellarstar ultrazvuk som si pozrela až doma a ďalšiu poradňu mam až o 3 týždne

oceanahory
Včera o 14:02

@krenkovakristina0 No snad si nemyslis, ze by ti lekar zatajil, ze cakas dve babatka? 🫣😅
Nie som teda zdravotnik, ale urcite to bude nieco, co je sucastou maternice 😁 ...

krenkovakristina0
autor
Včera o 14:22

@oceanahory to nie ja mu dôverujem aj pri mojom prvom tehotenstve som sním bola spokojná len mužovi sa to nezdá asi sa bojí 😅

colsami
Včera o 15:35

Isto tam nie je druhe dieta 🙄
Toto co vidis je tekutina (to cierne, a ohranicene), nevieme z akej pozicie je snimka a kam bola sonda smerovana atd, ale teda urcite tam nemas druhe dieta.

michaela329
Včera o 15:38

Mne to príde ako močový mechúr 😀 Isto by Dr.v 11tt videl druhý plod, zbytočne sa stresujete vecami, ktorým nerozumiete. Dr. by upozornil, keby sa mu niečo nezdalo.

colsami
Včera o 15:40

@michaela329 ano presne ten moc.mechur je moznost alebo proste plod.vak s vodou, len inak "stocena" tj vytvara akoby druhu dutinku na obrazku. Skor ale ten mocak kedze ta stena na fotke je ineho charakteru.

babushkaem
Včera o 15:58

Aj u mna to bol mocak, musela som sa ist vyčurat, potom to tam nebolo

krenkovakristina0
autor
Včera o 16:37

@colsami dobre ďakujem vám veľmi pekne za odpovede 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre