Ahojte,ktora z vas sa podeli o svoje skusenosti?Som v 8tt.Pred troma dnami som zacala mierne spinit tak mi urobili usg-babatko ok,ale jednu noc ma nechali v nemocnici davali mi injekcie proti bolesti a duphaston.po ustupeni spinenia ma nakoniec na druhy den preustili so domacej liecby,spinenie uz skoro ziadne ale takych tych tupych bolesti v podbrusku sa neviem zbavit pocas celeho dna.Duphaston stale uzivam.Nemala z Vas niektora podobne bolesti?
Ja som mala v prvom trimestri tiež bolesti brucha. Od žalúdka cez bolesť v podbrušku aj pichanie v okolí pupka. Kazdy deň má bolelo alebo pichalo niekde inde. V druhom trimestri to prestalo. Moja doktorka vravela že je to normálne.
Aj ja som v prvom tehotenstve mala tie bolesti. Vraj je to tym,ze sa maternica zvacsuje a tlaci na nejake drziaky po stranach. Tak mi to gyndos vysvetloval.......
ja som na tom bola tak isto bolesti spinenie pohotovost.. nasadili mi duphaston brala aom ho cca dva mesiace a uz beriem len magnezium ..
Ahojte, nestretli ste sa na zaciatku tehotenstva s bolestou bedrovej kosti? Teraz som v 6tt a hlavne vecer mavam bolesti na lavej strane, mam pocit koby bolelea bedrova kost a do toho aj bolest podbruska. Myslite, ze je to normalne?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala asi do 14tt také bolesti. Síce som vôbec nespinila, ale duphaston som brala, a potom tie bolesti už prestali. Teraz mam raz za mesiac v čase kedy by som mala mat menzes 1 deň trosku bolesti ale inak je to už dobre ☺️