Ahojte, ktoremu vysetreniu by ste dali prednost? Aké mate skusenosti a ktoreho lekara ste si na premeranie vybrali?
ja pojdem ku grochalovi na sono, trisomy zvazujem, ale skor nie ... urcite by som si nedavala robit ten rozsireny a mam pocit, ze tie zakladne postihnutia vie vylucit aj grochal. bola som u neho pri prvom, trisomy mi vtedy este nenukali. (4 roky dozadu)
Ja som bola tiez u Grochala a dala som aj Trisomy. NT nameral vyssie a odporucil amnio alebo Trisomy. Trisomy potvrdilo Edwardsa. Tak aj tak som musela na amnio, ktore to povrdilo. Avsak okrem zvyseneho NT /34mm/ v12tt na UTZ nebolo vidiet nic. Dokonca ani v 17tt. Tehotenstvo som ukoncila. Teraz som bola tiez u Grochala a NT v poriadku. Napriek tomu som bola na amnio, tentokrat vdakabohu, v poriadku...
Ahoj, ja som si dala spravit Nifty test a bola som aj u Grochala. Aj tak mi lekar povedal ze Grochal ma pravdu na 95% a Nifty test na 99% ale stale je tam moznost,sice minimalna ale je, ze babo bude mat takuto chorobu, 100% odpoved da len amnio. Je to aj dost finacii, ale stoji to za ten pokoj na dusi.😊
ďakujem za odpovede, toho Grochala mám dosť ďaleko :/ Inak by som nemu išla tiež.
A odkial si?
My sme dávali Nifty testy, amnio som odmietla. Našťastie je všetko v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@glamorous55 ja som si dala trisomy a aj sono u grochalu