Ahoj baby chcem sa spýtať či vidíte aj vy druhu čiarku tam je slabá ružová v limite sa tam objavila mám týždeň pred ms . Len neplánovali sme bábo . Kedy si mám spraviť test ďalší
Skus v den ms
Ja tomu raz nerozumiem.ako moze mat niekto ciarku ducha tyzden pred ms??
Skus o 2 dni a uvidis..ja vidim a zrejme mozem gratulovat.Tes sa 😊
@nini1010 pri dlhom cykle resp pri dlhej lutealnej faze... Ja som napr mavala cykly 32-36 dnove... Ovu na 20den... Na 30dc //tym padom to bolo 6 dni pred ms...
@hennyinnsbruck aj ja mávam cyklus 30 dňový u ovu neviem to mávam týždeň po ms presne neviem povedať . Spravila som si test preto lebo ma bolí v podbrušku už dlhšie a to nebýva zvykom skúsim lepšiu fotku sem dať
@nesssa23 no vyzera to nadejne ak je ruzova.... Testni zajtra zase😊
@hennyinnsbruck skúsim áno je ružová dám zajtra foto
@nesssa23 oki som zvedava, drzim palce ☺️☺️
Je tam nieco slabucke, na tvojom mieste testujem az v prvy den meskajucej ms, to by uz malo byt pekne vidno
@nini1010 mam presne 28 dnovy cyklus. Pri prvom synovi som mala ducha az dva dni po termine ms, ale pri druhom synovi som mala riadnu silnu ciarku uz 4 dni pred ms. Takze zavisi aj od uvolnovania hcg asi..
@nesssa23 ja tam nic nevidim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nesssa23 nieco tam je ale co tazko povedat Foto nic moc..... Ale ked pises ze to ruzove tak asi si tehotna. Uvidis ked urobis dalsi test