Ahojte dievčatá mam na Vás jednu otázočku. Včera som bola u doktorky nakoľko som nedostala menzes. Posledný bol 3.3. A test doma som mala pozitívny. Mala som aj príznaky boleli ma prsia unavena.... A doktorka mi spravila sono a povedala ze nevidí tam žĺtkovy vak že nevie co a ako ďalej. Dala mi tabletky na udržanie. A za 10 dní mam prísť. Ale poviem vám mam dosť veľký strach. Mate niektora s takýmto niečím skúsenosť. Ďakujem pekne za odpoveď
@lucia30lucia podla mna vsetko zavisi od ovulacie...ja mam strasne dlhe cykly 32-42dni, ale viem kedy mavam ovulku lebo ju mavam bolestivu..preto moja doktorka sa hned opytala, kedy bola ovulacia nie posledna ms...ake mas cykly?
@monika2605 ďakujem no ja som mávala cyklus pravidelne 28 dní a tiež som vedela kedy mam ovulaciu bolelo ma vtedy bruško. Na to sa ma doktorka nepýtala. Myslite ze to môže dorats neskôr že bolo ešte moc skoro??
@lucia30lucia tazko povedat, ale urcite treba este pockat a uvidis ..hlavne sa nestresuj, to este viac skodi...mne najprv nebolo vidno nic, potom len plodovy vak maly, potom uz aj zltkovy a nasledne o 5 dni aj plodik 2mm...drzim palce❤
@monika2605 ďakujem veľmi pekne ❤️
@nelca0510 áno mam pravidelný cyklus 28 dní. No dúfam že to bolo len skreslené a ze to bude ok
@lucia30lucia dufam,ze ovulacia bola neskor;)
Joj to si bola veľmi skoro 🙂 kľud, asi bola len neskôr ovulácia 😉
@lucia30lucia cas ukaze. To ze test vysiel pozitivne este neznamena, ze je zarodok.
@nelca0510 no tak to dúfam aj ja
@tianna no snat áno a všetko bude v poriadku aj ten HCG hormon mam ho o trosku viac ako by som mala mat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucia30lucia drz sa. Mozno bola neskor ovulcacia a preto to tak skresluje. Mas pravidelny cyklus?