Telesná teplota v druhom mesiaci

palina11
23. mar 2014

Baby je normalne ked mam tel. teplotu 37.3-37,5? som v druhom mesiac, doteraz som nemaala ziadne problemy ani vracanie ani nic..len spinenie a a berem na to duphaston, moze to byt vedl. ucinok duphastonu?mate skusenosti ?dakujem...

palina11
autor
23. mar 2014

nik?

mamkabeika
23. mar 2014

Ano, je to uplne normalne 🙂

palina11
autor
23. mar 2014

@mamkabeika dakujem aspon niekto odpovedal..a dokedy to asi trva?mne dr nepovedal ze je to normalne..tak neivem...

zuzanah75
23. mar 2014

Normalne, telo si zvyka na tehotenstvo, myslim, ze 3 mesiac by to uz malo byt v norme

palina11
autor
23. mar 2014

dakujem

palina11
autor
23. mar 2014

baby a mozem normalne chodit do prace?ci ako ste to vy riesili...?

cammille
23. mar 2014

Ja mam okolo 37,3, prejde to po prvom trimestri, do prace mozes kludne chodit, nie je to choroba 🙂

palina11
autor
23. mar 2014

@cammille a kedy ti zacala lebo ja v prvom mesiaci som nemala ziadny problem

cammille
23. mar 2014

@palina11 cca 5tt...to je individualne, a nie je to ziadny problem, v prvom trimestri je zvysena teplota uplne normalna 🙂

palina11
autor
24. mar 2014

@cammille a necitis sa unavena?mna nohy bolia a svaly ale naozaj nic ine ani hrdlo , ani nadcha...

charlie1980
24. mar 2014

Ked som ja otehotnela, myslela som, ze na mna lezie chripka. No a do prace som chodila do uuuuplne posledneho dna tehotenstva a to som este aj prenasala. Vecer som sa rozlucila s kolegynami a rovno do nemocnice na vyvolavacku.

palina11
autor
24. mar 2014

@charlie1980 a dr povedal nieco na to?aj si mala teplotu?vies mne je len cudne to ze doteraz bolo vsetko v poriadku ziadne tazkosti az teraz 8 my tydz

palina11
autor
24. mar 2014

dakujem za odpovede...budem rada ak este niekto prida skusenosti...

charlie1980
24. mar 2014

@palina11 mala som zvysenu a aj podla toho som hned vedela, ze som asi tehotna. Lekar na to Nic nepovedal, pretoze je to uplne normalne. Tehotne maju vyssiu teplotu. Nestrachuj sa. Este pride plno otazok a faz, kedy sa budes pytat, ci je to normalne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre