Baby je normalne ked mam tel. teplotu 37.3-37,5? som v druhom mesiac, doteraz som nemaala ziadne problemy ani vracanie ani nic..len spinenie a a berem na to duphaston, moze to byt vedl. ucinok duphastonu?mate skusenosti ?dakujem...
Ano, je to uplne normalne 🙂
@mamkabeika dakujem aspon niekto odpovedal..a dokedy to asi trva?mne dr nepovedal ze je to normalne..tak neivem...
Normalne, telo si zvyka na tehotenstvo, myslim, ze 3 mesiac by to uz malo byt v norme
dakujem
baby a mozem normalne chodit do prace?ci ako ste to vy riesili...?
Ja mam okolo 37,3, prejde to po prvom trimestri, do prace mozes kludne chodit, nie je to choroba 🙂
Ked som ja otehotnela, myslela som, ze na mna lezie chripka. No a do prace som chodila do uuuuplne posledneho dna tehotenstva a to som este aj prenasala. Vecer som sa rozlucila s kolegynami a rovno do nemocnice na vyvolavacku.
@charlie1980 a dr povedal nieco na to?aj si mala teplotu?vies mne je len cudne to ze doteraz bolo vsetko v poriadku ziadne tazkosti az teraz 8 my tydz
dakujem za odpovede...budem rada ak este niekto prida skusenosti...
@palina11 mala som zvysenu a aj podla toho som hned vedela, ze som asi tehotna. Lekar na to Nic nepovedal, pretoze je to uplne normalne. Tehotne maju vyssiu teplotu. Nestrachuj sa. Este pride plno otazok a faz, kedy sa budes pytat, ci je to normalne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nik?