Tehulky z BA 8tt

wanttobemom
28. mar 2019

Ahojte kocky,
rada by som zalozila skupinu, kde sa stretnu podobne tehotne buduce maminy, aby sme si vymienali svoje pocity, skusenosti, poznatky 😊 Popripade by sme neskor mohli zorganizovat nejake stretko, kavu, caj, kino, prechadzky (mame s manzelom uzasnu fenku Dixinku, ktora miluje behanie po lese). V mojom okoli nemam ziadne tehulky, tak by bolo super najst kocky v rovnakom stastnom ocakavani a samozrejme aj po porode, mat babule s detickami v rovnakom veku 😊 Tesim sa na vase komenty. Miska

lucyluv
28. mar 2019

Ak si zadas do profilu tehotenstvo, tak ťa hodí do skupiny Novembrovky 2019, tam sú všetky maminky a určite budu pribúdať 🙂

wanttobemom
autor
28. mar 2019

@lucyluv jeej dakujem za tip 👏🏻

miskamia1
28. mar 2019

Ahoj, ja som z Bratislavy, a som 10tt, rada budem s Tebou v kontakte 🙂

wanttobemom
autor
28. mar 2019

@miskamia1 ahooooj ako pozeram tak menovkyna 👏🏻 Cakas prve babatko ?

miskamia1
29. mar 2019

@wanttobemom ahoj, áno prvé 🙂 a tvoje? Ty si v 8tt? 🙂 kam chodíš k lekárovi? A ako sa cítiš?

baska1930
29. mar 2019

Ahojte ja som 9tt 🙂😊

wanttobemom
autor
1. apr 2019

@miskamia1 nase je to tiez v podstate prve, aj ked sme prezili uz jedno mimomaternicove tehotenstvo, ktore skoncilo strasne skoro a velmi bolestivo, ale aj napriek tomu, ze mi zobrali pravy vajcovod, do pol roka od zakroku, sme zistili, ze sme znovu v ocakavani 😊 teraz som 8+5 tt a citim sa zatial perfektne 👏🏻 Zvysena unava, citlivejsie prsia, sem tam mierne krce v podbrusku inak uplne super 😊 ty ako ? A k doktorovi chodim k panovi Harbulakovi do GYNFIVu

wanttobemom
autor
1. apr 2019

@baska1930 ahoooj vitam ta tu medzi nami 😊 ako sa citis kocka ?

baska1930
1. apr 2019

@wanttobemom ale celkom pohode neni to nic hrozné len si musím dávať pozor koľko čoho zjesť 😂

wanttobemom
autor
2. apr 2019

@baska1930 to sme na tom podobne, zozrala by som vsetko co sa okolo mna pohne 😂

baska1930
3. apr 2019

@wanttobemom no dnes mám na obed majonezovy šalát tak uvidím ako to dopadne 😂😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre