Ahojte baby , ja som 6tt, a chcem len vedieť ako sa mate ostatne ktore ste na začiatku tehu či mate dake bolesti, ale vam už aj zle je 😉 ?, mna okrem prs, a semtam v brušku pichne nič nemam, zlemy nieje ešte, a som chora už druhý týžden, z toho som na nervi...
Aj ja sa citim vyborne.Ziadne nevolnosti.Len castejsie placem 🙂 ..Skor mam obavy ako to poviem v praci,kedze este dva mesiace som v skusobnej dobe..modlim sa ,aby to zatial nebolo vidno..
mne tiez nic nie jeee... 2 tyzden mi meska M, testy boli take, ze slaba ciarka... takze istota ze som tehu nie je ziadna... a nemam ani nijake priznaky... vsetko co sa mi deje.. sa da strcit pod normalne stavy.. nemusi to byt nic s tehotenstvom... ak by som mala tehotenske fest stavy.. tak to mam "viac iste" 🙂 ... ale takto nemaaam a inak... prve tehotenstvo mi nebolo vobec nic... bezpriznakove.. takze si myslim ze to mas dobre 🙂
ja som v 11 tyzdni a zle mi je uz asi 5 tyzdnov, vsetko mi smrdi, maso vobec nejem, ladnicku neotvaram, lebo uz aj bezim vracat... byva mi strasne zle, hlavne rano, musim byt vzdy najedena, lebo inak je to zle... inak vsetko je ok
mne býva zle ráno,hned ked vstanem musím niečo rýchlo zjest,aspon kúsok...a potom viac menej nasilu každé 3 hodiny sa to hlási...ked vyhladúvam🙂
a potom prsia ma bolia..a inak nič také zatial..
Mna bolia prsia...chodim castejsie mocit a som hrozne ospala
Ahoj, ja som v 6tt a boli ma lavy vajecnik, sem tam mam kovovu chut v ustach, ale inak nic. 😉
ja cakam druhe baby a v porovnani s prvým tehu. je to obrovsky rozdiel...pri prvej dcerke mi vobec nic nebolo- cele tehotenstvo ziadne nevolnosti a teraz som v 9 tyzdni a uz cca 2tyzdne mi je od poobedia az kym vecer nezaspim zle..zatial som nezvracala, ale napina ma zo vsetkeho...vsetko mi smrdi, mam divnu chut v ustach- ani umyvanie zubov kazdu hodinu nepomaha ☹ ...zle mi je ked som hladna, zle mi je ked sa najem...a zas doobeda, ked mi je ako tak dobre a ked citim vonu nejakeho jedla, strasne mam na to chut. Zemiakove dzadky, placky, paradajky, a pod 🙂 S manzelom sa smejeme, ze to bude uz koli tym rozdielom isto chlapcek 🙂 tak som zvedava.
Ja som v 6 tt. a nemam ziadne priznaky, len som veeeeeeeeeeeeeeeelmi unavena
Tak ja si stale nahovaram,ze budem z tych stastnych,ktore nemaju ziadne priznaky.No ale vcerajsia prva tycka sa ma snazi presvedcit o opaku 🙂 takze priznavam prsia mam dost citlive,nelezi sa mi na nich velmi pohodlne a zaludok ako na rozburenom mori.musim sa vyhybat niektorym pachom,lebo ma hned napina.ale verim,ze to prejde a bude to v pohode!
Ahojte. Som v 5tt a tiež mi nič nie je až na cikanie, nafúknute brucho a straaaaašnu unavu.Dufan že sa to nezhorši 😀
No mne byva dost slusne zle od zaludka, a strasne casto grgam 😀 😀 😀 😀 nafuknuta som riadne a zacala som nenavidiet prazenicu ktoru som predtym milovala 🙂))
Ja som 4-5.tt a cítim mierny bolesť v pošve alebo panve ani neviem presne kde to je len cítim tam dole ako keby sa tam niečo rozťahovalo sa.Necítila to niektorá z vás také niečo?
Ahojte, ja som 8tt a nic mi nie je. Trosku spatne od zaludka,ale ked sa najem alebo si lahnem tak je to v pohode. Strasne zivam a cez den by som spala, v noci som stale hore. Akurat som si prezila dva tyzdne stresu, pretoze mi v nemocnici v 6tt videli iba gestacny vak a zaver z toho spravili taky,ze je to potrat. V pondelok som sla na kontrolny ultrazvuk k sukromnemu gyn a ten povedal,ze je vsetko uplne normalne, babo bolo vidiet aj srdiecko. Fakt neviem co si mam o tom mysliet. Pri prvom tehu som mala velke problemy a nakoniec sa to skoncilo predcasnym porodom. Vracala som od rana do vecera asi do 20tt, potom som mala vysoky tlak, tocila sa mi hlava a musela som lezat, lebo maly nerastol. Toto tehu sa zacalo s obrovskym stresom,ale dufam,ze vsetko pojde ako ma a budeme v poriadku. Vsetkym vam prajem bezproblemove tehotenstvo a pekne leto!
ja som cely cas mala akoby menstruacne bolesti a bolesti krizov. Niekdy na to pomohlo magnezium, niekedy ani maximalna davka nestacila a niekedy ma to az tak bolelo, ze som sa odbolesti skoro (s prepacenim) pogrcala 😒 ..ale neviem, ci ja som dobry priklad, lebo k tomu aj spinim a takto isto som prisla o prve babo 😢
Ostatne problemy mi az take vrasky nerobia, tie sa daju vydrzat, ale aspon pre porovnanie napisem: ked som hladna, je mi zle (takze chodim do chladnicky aj o pol noci 🙂 ), tocieva sa mi strasne hlava, zo vsetkeho je mi do placu, byvam unavena a chutia mi prapodivne kombinacie
ja som od rana do noci hladna, je mi zle od zaludka takmer nonstop uz od 4tt, teraz som v 5tt. Zatial som sa nevazila. Velmi silno citim hocijake vone a pachy, aj na dialku. citim sa ako pes :D moj snubenec fajci a od kedy som tehotna, napina ma na zvracanie, ked citim cigaretovy dym. Taktiez som predtym milovala kavu a teraz na nu nemozem ani pozriet - a to som si kupila bez kofeinovu.
helou, ja mam nafuknute brucho (a asi mi zvacsujuca sa maternica tlaci na okolite organy), cize chodim casto na zachod a sme-tam ma pichne v brusku, alebo mam trochu tlaky. taktiez prsia mam celkom citlive. nevolnost nastastie (este?) nie, skor ma prepadne vlci hlad. a asi preto vazim uz o kilo viac ako pred mesiacom 🙂.. inak sa citim velmi dobre, ani unava nie je neznesitelna - ja som ale nocny vtak 🙂. kavu som vynechala, hoci chut by som mala.. a aj na vinko 🙂.. to bude najvacssi problem - to zatlkanieeeeeee - zatial to vie len moj drahy a ja 🙂
ja už som cíce v posledom trimestri,ale napíšem svoju skúsnosť - ja som bola hysterka 😀 Stále som čítala na nete hovadinky, zaoberala som sa vecami a čo keď tak a čo keď to. A srdiečko a jedno s druhým. Nestojí to za to - užívajte si to baby !
ja som straaaaasne citliva na pachy,prerabame dom a neskutocne rada som tam chodila,ale uz asi tyzden tam nemozem ist,lebo sme davali laminatku a mne neskutocne smrdi,ale strasne,aj teraz,ked toto pisem mi je zle 🙂 .Inak mam velmi citlive prsia a velmi ma bolia a dost sa mi zvacsili,ale to som mala aj pri prvom...a neviem baby ako vam,ale ja som v 8.tt a je mi uz vidno aj brusko,take male,ale je 🙂
ahojte,som v 6tt a som neskutocne unavena,najradsej by som prespala prvy trimester 😀 a aj prsia mam bolave a citlive,zle mi nie je,len pri nejakych pachoch ma napne,zatial takto prezivam tieto prve tyzdne...vela zdravicka prajem vsetkym tehulkam...
Aj ja sa môžem pochváliť, som v 7 tt. Jupííí,teším sa.Cítim sa dobre, až na prsia, tie ma bolia, keby aspoň rástli 🙂
Zle mi zatiaľ nie je a keďže mám plno starosti s prerábaním domu, tak ani neevidujem , že som tehotná....
Nemám ani čas na nejaké bláznivé babatkovské nákupy. 😖
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja si nemozem stazovat, okrem bolesti chrbta a a obcasneho nafukovania mi nic nieje, a to som uz v 10tt, zatial som ani nevracala, dufam ze to bude tak to pokracovat aj dalej 🙂 🙂