Ahojte, poradte mi, prosim, zajtra zacinam 6 tt, vsetko je zatial v poriadku, dokonca nemam ani nejake extra priznaky, len prsia bolia. Nebyvam ani prehnane unavena, ani ziadne nevolnosti, nic. Problem mam vsak v tom, ze sa v praci neviem vobec do nicoho dokopat, vsetko mi strasne dlho trva a nic sa mi nechce. Nejde o to, ze by som bola unavena, ale myslienky mi behaju uplne inde ako smerom k praci (asi to nie je prekvapive, vsak? 😀 ) O babatko sme sa snazili pol roka, tak sa s MM velmi tesime, ale v praci este nechcem nic hovorit, lebo na sono idem az o 2 tyzdne. Cize by som mala podavat rovnake pracovne vykony a to je dost problem... Uz od rana mam oci na hodinkach a tlacim rucicku ako sa len da, keby som mohla, hned idem domov 😀 Hoci netusim, co by som doma robila 😀 Ako ste to riesili vy?
Ahoj, ja mam presne ten isty problem, ale mne sa aj drieme ako sove a to popritom spavam 11 hodin v noci. Nic ine nam neostava len dufat ze v 2.trimestri to bude lepsie a nejako to zvladnut 🙂. Mne trosku pomahala ranna kava s mliekom ale teraz som dostala nechutenstvo na kavu tak len silou vole musime pracovat a nezaspat za stolom 🙂
.
@sandri No ja som byvala prvy trimester pekne unavena, lezala som na pracovnom stole, malo som jedla, trpela nechutenstvom, a som sa bala aby niekto nezistil co je vo veci a poviem ti, nikto ani netusil, utajila som tusim az do zaciatku 5 mesiaca, ked uz mi fakt zacalo rast brucho.
ahoj ja som mala ten ist problem .. vzdy ked som mala poobednu tak sa to nedalo vydrzat tak som sa vzdy potajomky vytratila aj o 3 hodiny skor :P .. ja som to potom riesila odchodom na PN lebo som sa nevedela sustredit na nic a pracu som zacala flakat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sandri dufam, ze nie si chirurgicka 😀 no, co ti poviem, len vydrzat a donutit sa urobit aspon to, co od teba surne pozaduju 🙂