Tehotná som, gestačný vak však nie je

spirala1983
21. mar 2021

dobrý deň

Dlho som tu nebola, a práve teraz potrebujem radu...som tehotna, tehotenstvo definovane ako tehotenstvo nejasnej lokalizacie.som podla poslednej menštruácie ktorú som mala 8.2.2021, asi v 6 tt avšak k pohl.styku doslo az po 20.2 nakoľko som medzitým bola ockovana a viem nq 100 percent ze styk s mužom som mala az okolo 20 az 25.2..okolo 5.3 som mala uhniezdenie, asi 4 dni som hnedo spinila.kramy nedošli. Isla som na gyndu, urobili mi usg, nic nebolo vidno,dalsi deň krv,hcg 196.usg ciste.podozrenie mimomaternicove, hned ďalšie odbery q po 2 dňoch hcg 899,v pondelok hcg 1050...urobila som si doma test clearblue a bolo tam ze som tehotna a 2-3t od pocatia, 4,5 od poslednej menštruácie,aj obyčajný twst a jedna ciarka stale slaba,aj dnes slabšia ale.test pozitivny. uzavreli to tak ze nevedia kde to je.tehotna som, avšak gestacny vak nikde, prešli 4x usg v nemocnici vsetko a nikde nič.nevedia.zaJtra opäť usg a kontrola hcg.citim sa dobre ,unavene bez bolesti ci krvácania.upozornili ma,ze môžem dostať krvqcanie alebo mozno spontánne potratit. Odišla som na revers.ma niekto skusenosti s týmto?verím,ze zajtra uvidime gestacny vak lebo od pocatia som asi v 4tt.+ nejaké drobné.ja uz neviem, dnes test pozit.a jedna ciarka slabsia trosku...ale.viditelne obe.

pininka1
21. mar 2021

@spirala1983 podla mna si asi neskor otehotnela a este moze byt skoro nieco vidiet, ja by som pockala aj dlhsie ako tyzden, takto sa zbytocne stresujes

spirala1983
autor
21. mar 2021

@pininka1 Som psychicky odpalená...tak ma preplasili,.dnes takto testik

spirala1983
autor
21. mar 2021
pininka1
21. mar 2021

@spirala1983 verim ti, drzim velmi prsty aby bolo vsetko v poriadku

luccija
21. mar 2021

@spirala1983 tiež si myslím, že je ešte skoro, keďže vieš kedy bol styk.Podla mňa netreba hneď ísť k lekárovi vyhla by si sa tomuto cirkusu, ale asi si sa zľakla toho spinenia ja som ho tiež mala po uhniezdeni myslela som, že menzes dostanem

spirala1983
autor
21. mar 2021

@luccija mam dcérku uz 11rocnu skoro...popravde som tusila.,ze sa cosi deje, zvedavosť bola silnejsia.a uz nemam 25,ale bola.to chyba...tolko stresu som si mohla ušetriť

majamat
21. mar 2021

asi ti tu moc neporadime. mozes este cakat a dr. ta mozu aj viackrat okontrolovat.

co sa tyka dlzky tehu nerata sa od styku,a el od poslenej ms, cize to vychadza, ze si 6tt tehu. pises, ze si mohla otehotneit medzi 20-25.2. to je teda tak priblizne 4t a teda t zodpoveda 6t tehu, standardnej dlzky. cize na posunutu ovulku to moc nevyzera, pripadne len par dni. no 6t je este kratko, je kludne mozne, ze to vyjde a babo je tam, kde ma byt.

andreatytler
21. mar 2021

@spirala1983 Neboj sa... zabudni na cely ten cirkus s ultrazvukmi. Je este priskoro. Pockaj ked budes 7-8 tyzdnov a potom chod na ultravuk.
Drzim palce.

miirka123
24. mar 2021

@spirala1983 dobre to dopadne uvidis podľa mna na ultrazvuk je skoro mna až na 8 týždeň objednala lebo okolo 6 tam naozaj ešte nič nemusí byt vidieť a zbytočne tá stresujúce ozaj 🤦🏻‍♀️

xxlauraxx
24. mar 2021

Ahoj no ako? Už vieš niečo?

ingrida1127
29. mar 2021

@spirala1983 ahoj ,všetko v poriadku?

miska992
2. máj 2021

@spirala1983 ako si dopadla????

spirala1983
autor
14. máj 2021

@miska992 uz som po čistení tabletkou. Asi tak.odporucali ukoncit tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre