Tehotná po 14. rokoch

mamusa34
9. jan 2021

Ahojte 🙂maminky . A tak je to tu . Momentálne som doma a ešte som nebola ani prvej kontrole ale čiarka tam je a krámy nikde. .aaa je mi hovadsky zle ,cítim to .Je tu podobná maminka ktorá má väčšie vekové rozdiely medzi deťmi ?. Rada by som spoznala a popísala 🙂

ninazoja
9. jan 2021

@mamusa34 ahoj ja som si tiež pred par dnami robila test a vyšiel pozitívne 🙂 Doma mám dve 14 baby 😉

jurinecka125
9. jan 2021

@mamusa34 ja mam 11 ročný vekovy rozdiel, zle
mi nebolo myslím ani raz, držím palce😌

gabika4
9. jan 2021

Síce nie ja, ale moja mama má medzi mnou a mojím bratom rozdiel 11 rokov 😀 berie ma skôr ako matku ako sestru, keďže veľa povinností som zobrala na seba...doteraz radšej pôjde so mnou na nákup oblečenia ako sám a to on bude mať vo februári 20 rokov a pracuje sám na seba 😀...my máme spolu super vzťah, dokonca moju dcérku neskutočne miluje a venuje sa jej stále, keď sme spolu..... ale moja o rok mladšia sestra a brat majú taký zvláštny súrodenecký vzťah, skôr žiadny...ale mama sa mala dobre, vkuse sme jej pomáhali s bratom, takmer vždy sme ho vláčili 😀

sandra163
9. jan 2021

Ahoj, máme doma takmer 5 mesačné bábo a brat je od nej starší o 11 rokov, sestra o 8 rokov. A nič lepšie sa nám nemohlo stať, obaja sestričku milujú, stále hladkajú, pusinkujú, na ruky chcú brať.... Zo začiatku boli obavy, aké to bude,či ju príjmu, či ju nebudú ignorovať, robiť naschvály. Nič z toho sa nestalo a ja s istotou môžem povedať, že krajší "dar" sme im nemohli dať. Máme šťastie, vďaka Bohu za to.

sonnenshein
9. jan 2021

9 mesacna, 12,5 rocna a 14 rocny. Uzivame si najmladsiu cela rodina ❤🥰

petamich
9. jan 2021

ja mam skusenost z opacnej strany 🙂 mam 34 a moji surodenci 10 a 13 a to je extrem 😃 mojich surodencov lubim najviac na svete, je sice pravda, ze ma asi nevnimaju uplne ako surodenca predsa len som vekom daleko ale radi ku nam chodia, zdoveruju sa mi (hlavne ta nasa skoro pubertiacka), tym som len chcela povedat, ze to iste bude super mat dieta po 14 rokoch mozno ine ako pred tym ale stale super, drzim paste!

macalau
9. jan 2021

ja mám rozdiel medzi synmi 16 rokov

ninazoja
9. jan 2021

Dievčatá a ako ste znášali tehotenstvo? Ja som teraz v nejakom 5 tyzdni a mam pocit ze sa viac pozorujem a viac sa bojím aby bolo všetko tak ako má byť. Predsa už nie som najmladšia mam 41 rokov

mamusa34
autor
9. jan 2021

@ninazoja ahoj ja sa tiež pozorujem . Ja možno 4tyzden . Puka mi v bruchu stále bublinkuje. Mala som zavrate v aute a ledva som zložila vianočný stromček 😂a to som ešte o Tom nevedela

mamusa34
autor
9. jan 2021

@sonnenshein 😍tomu verim

mamusa34
autor
9. jan 2021

@mamusa34 navyše toľko som chcela dieťa .moja polovička ani nie ..ale ako vidím niekto hore to zariadil. Predsa po toľkých rokoch a bez antikoncepcie je to akoby dar pre mňa

ivkazba
9. jan 2021

Ja mám brata o 13 rokov mladšieho. Bolo to super. Keď sa narodil, bola som vo veku, že som sa o neho s radosťou starala, strážila som ho, chodila von. Keď som mala 20-25, s radosťou som ho brávala na dovolenky, výlety, po shoppingoch. Teraz mám 42, brat 29 a máme úžasný vzťah ako dospeláci. No a ja v lete ako 43 ročná porodím, tatino má už 17 ročné dievča a 20 ročného chlapca, takže môj drobec bude mať ešte starších súrodencov (aj keď len polovičných). Ja som už nemyslela, že budem mať dieťa, bolo to úplne neplánované, ale teraz sa tomu veľmi veľmi teším. Držím palce.

sayonara15
9. jan 2021

jamam rozdiel 18 rokov medzi detmi 😊

ninazoja
9. jan 2021

@mamusa34 no mne to vychádza nejak 5+4 že by som mala byt. Mne bolo tiež zle žalúdok som mala ako na vode včera som aj vracala a potom ako keby utalo už mi nič nie je.Prr istotu som si ešte teraz robila jeden test😂 Ale dúfam že všetko bude v poriadku a v septembri sa dočkáme zdravého bábätka ❤️

mamicka2005
9. jan 2021

@mamusa34 Ja budem mať rozdiel 15 rokov 🙂, som v 7.mesiaci, mám 37 rokov. Cítim sa zatiaľ dobre 👍🙂. Držím palce

amenka77
9. jan 2021

@mamusa34 ahoj ja som akurát tehu, doma máme dcéru vo veku 12rokov, keď sa bábo narodí tak bude mat skoro 13😀.

mamusa34
autor
9. jan 2021

@amenka77 sem tam ma ale prepadne myšlienka že tom neverím a že to nevydržím 😔

mamusa34
autor
9. jan 2021

@mamicka2005 jej držím palce 🙂aj keď začínam mať zmiešané pocity

elenita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
apolenko
9. jan 2021

Ja mám rozdiel 17,5 roka a je to super😉

dusankomoj
9. jan 2021

Ja rozdiel 20 rokov😁

mamusa34
autor
9. jan 2021

@dusankomoj no vau to je už riadny 😁

mamusa34
autor
9. jan 2021

@ninazoja ak by som mohla viac sa ťa popýtať v sprave

mamicka2005
9. jan 2021

@mamusa34 nestrachuj sa, ja si to snažím vychutnať ako sa dá. Aj keď som doma na PN, stále mám čo robiť. 15r syn sa nesmierne teší na bračeka, rozpráva sa s bruškom... Snáď traja maličké bábätko zvládneme 😉

ninazoja
9. jan 2021

@mamusa34 kľudne sa pýtaj 😉

dusankomoj
9. jan 2021

@mamusa34 môj muž hovorí,že sme nechceli škemrať o vnúčatko,ale postarali sme sa sami😁 a je to úplne v pohode (dcéra má 23r,ale vyzerá na 16, takže aj opticky je to OK keď sme všetci spolu😉)

mamusa34
autor
10. jan 2021

@ninazoja k zubárovi kľudne bez strachu môžem?blomba mi vypadla

mnamko
6. feb 2021

Ja 20rozdiel,syn tento rok 30,dcera 29 pred tyzdnom oznamila,ze budem babka a dcera v aprili 10rokov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre