Čaute kočky, mám výčitky svedomia. Zistila som v 7tt, že som tehotná. Pri uhniezdovani som krvácala, tak som si myslela, že mám normálne menštruáciu a minuly týždeň som bola s kamoškami vo veľmi zafajcenom priestore cca 3 hodiny. Teraz sa cítim hrozne. Nemôže to nejak ovplyvniť vývoj bábätka? Nemohla som mu uškodiť? Nepijem, nefajcim a ani sa nezdrzujem pri fajčiaroch, bola to náhoda. Ale teda dosť ma to mrzí.
Ahoj ja som robila v bare kde sa fajčilo, k tomu som tam robila ešte aj nočné a ani som len netušila že som v 8 týždni 🙂
Moja spolužiačka netušila že je tehotná a bola na záťahu kde vypila len ona asi 4 litre vina, z auta doslova vypadla. A babu nič nebolo. Myslím že oproti tomu je tvoje zafajcene prostredie úplná malina. Neboj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristin16 Neboj, viac mu môže uskodit tvoj stres. Xy zien ani len netusilo, netuší ze su v 7.tt tehotne. Piju,zuruju a maju zdrave deti.😉