Tehotenstvom sa mi rapídne zmenil tlak, mali ste to niektorá?

lejah
25. sep 2019

Ahojte dievcata. Som v 5tt a do teraz som mala uz par rokov hypertenziu t.j. Vysoky tlak niekedy aj 170/110 no teraz ho mam aj 80/50 😮 stalo sa vam nieco podobne.? Som po zmene liecby. Lebo som brala lieky ktore sa v tehotenstve nesmu. A teraz mam takto. Kavu milujem aj pijem no nepomaha

pininka1
25. sep 2019

Aj ja som mala takyto tlak a do toho hrozné závraty. Lepšie to bolo až koncom tehotenstva. Ale ak máš už liečbu asi treba niečo zmeniť.

lejah
autor
25. sep 2019

@pininka1 menili mi ju pred tyzdnom.. ine lieky co mozem uz niesu...

pininka1
25. sep 2019

@lejah možno telo potrebuje čas, aby si zvyklo. Uvidíš ako ďalej, ale ani takto nízky tlak nieje dobry.

lusyc
25. sep 2019

Zatelefonuj lekárovi.

kattyy3
25. sep 2019

Urcite sa porad s lekarom on je odbornik urcite najde vhodnu liecbu popripade vysadi lieky na znizovanie tlaku... no v kazdom pripade kazda liecba chce svoj cas aby zabrala hlavne trpezlivost a nestresuj sa vsetko dobre dopadne. Zaciatky tehu su tazke a kazde telo reaguje uplne inak no naozaj vsetko konzultuj s lekarom lebo bez tvojich pocitov nemoze vediet ci ti to sadlo alebo nie

lufinka46
25. sep 2019

Ja som 13 týždeň a mám zas veľmi nízky.. a dal mi len magnerot..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre