Ahojte baby neni to ani otázka skôr sa chcem tak porozprávať alebo povedať čo cítim som v 11tt a 2 dni snažili sme sa o babatko strašne dlho až keď sme sa prestali snažiť sa podarilo boh nás vypočul a mam pocit že toto obdobie ide strašne pomaly že by som už tu malú guľôčku chcela držať mam pocit ako keby sa to strašne pomaly tiahne vždy keď som v nejakom týždni pozerám na nete ako asi vyzerá to maličké ňuňu ako ste vy toto prežívali tiež sa Vám to zdalo strašne pomaly ❤️
Ja som bola 2x tehotná a ja som si to užívala, až sa mi zdalo že to nejako rýchlo ubehlo. Možno preto ti to ide tak pomaly, lebo sleduješ všetko, je dlho očakávané atď. Užívaj
Ešte si tú "malú guľôčku (???)" užijete dosť. Verte mi že potom budete chcieť byť iba tehotná.
Som tiež tehu podľa gynekológa 11+4tt no mne to vychádza už na 12tt. Ja sa už tiež neviem dočkať. Mam pocit ze to ide pomaly bruško mi ešte nerastie. Ale neboj potom nám to už pôjde rýchlo a ani sa nenazdame a budeme malých anjelikov už kočíkovat. My sme sa tiež snažili viac ako rok keď sme nemysleli nato prišlo to len som potom v 11tt potratila. V júli presne 1.som bola na kyrete keďže som mala MA a uz som znova tehotná. Dnes som bola na sono a prišlo mi až smiešne keď som uvidela babo. Bolo vidieť iba veľké bruško a veľkú hlavičku 😃 škoda ze som si nrvypytala fotku
Mne ako prešiel prvý trimester tak potom to už išlo strašne rýchlo..a tretí ani nevravím,to ako keby som len zaspala a tento týždeň mám už termín 😁😁 ale ten prvý najrizikovejší mi išiel veru ozaj najpomalšie..
nie...to máš len preto také pocity, lebo ste sa o bábo dlho snažili.... Ja som v 11 tt ešte ani nezbadala že som tehotná... 🙂
Kludne sa s nim rozpravaj, vnima ta.
Ubrat z premotivovanosti, ta mala gulivka bude 24 hod s Tebou a celkom nabura program. Je to radost, ale aj starost.
Ahoj, ja som bola na tom úplne rovnako na začiatku, teraz som v 17tt a zdá sa mi ako to všetko letí. Do takého 14 týždňa som sa bála aby bolo všetko v poriadku... 😊 Tiež sme sa snažili dlho a až keď sme sa na to nezamerali tak to prišlo. A tešíme sa veľmi najlepšie už keby teraz držíme v rukách dieťatko. Ale z druhej strany si hovorím ze je to tu za chvíľočku a ešte si aspoň môžeme užívať spoločne dni sami dvaja, už keď bude bábätko už predca to bude iné, neboj už to bude len ubehat 😂😊
Ja som 11+1, čakáme bábo po vyše troch rokoch snaženia, síce pred rokom som už bola tehu ale nedopadlo to dobre. Ja stále mužovi hovorím, prečo to nemôže trvať tak 4-5 mesiacov, ide mi to pomaly a do toho ešte ten strach z predchádzajúcej skúsenosti..
A mne to ubehlo nenormálne rýchlo😔
Bola som v 8tt keď mi potvrdil Dr tehotenstvo a zrazu som išla na morfo usg. A ani som sa nenazdala a rodila som 🤷♀️
Hrooozne ten čas letí.
To ja som jediná,ktorá aj po desiatich mesiacoch od narodenia malého hovorí,že tých deväť mesiacov tehotenstva bolo nekonečným dlllllllllhym utrpením? 😅 Ja som doslova rátala nie týždne,ale hodiny,posledný mesiac bol najhorší,najdlhší...ja by som aj išla do druhého dieťaťa,ale to tehotenstvo ma od toho úplne odrádza 😣
@oblecenie99 aj pre mna tak, prvé tehotenstvo bolo ozaj utrpenie, zvracala som každý boží deň každé ráno, strašne unavena som bola, ale naozaj strašne. Všetko ma bolelo, každý pohyb..bolo to naozaj pre mna ťažké, ale vždy si poviem že mohlo byt horšie a nebolo to až tak zle, mám kamosku ktorá bola 9!!!mesiacov v nemocnici zavreta a hore nohy... takze tak to beriem... nad záchodom som plakala že už nechcem byt tehotna a druhé tak skoro nebude. Teraz som po dvoch rokoch znovu tehotna a chvalabohu zatiaľ zvraciam každý druhý - tretí deň- to sa vyrevem nás záchodom že tretie dieťa už nebude a potom to prejde a tesim sa 😂😂😂🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️
dni sa vlecu a roky bezia. teraz sa to vlecie, ale spatne na to budes spominat, ako to rychlo ubehlo. fot sa a rob si spomienky-zazitky ... :-*
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tiez som sa nevedela dockat🙂 ale uzivaj si to cakanie, volny cas, zaluby, sport atd..potom sa chvilu dat nebude 😎