Dobrý deň.
Dnes som na ulici odpadla, asi minútu som bola v bezvedomí. Teraz ležím doma je mi už dobre, myslite, že to mám riešiť? Pohotovost alebo môj lekár? Čo by ste robili vy? Neudrela som sa
@guga79 zrazu mi prišlo zle, za 5 sekund som bola na zemi. Pomohol mi jeden pán ktorý ma zachytil. Som mu veľmi vďačná. Bojím a o malinke :(
Isla by som k dr.pred rokmi som odpadla a hned vstala a dr ma poprehnala po vyšetreniach ani som tehotna nebola a bolo to jednorázové
To si mala kolaps, moze to byt z tepla, z dehydratacii ked si malo tekutin pila, mohola ti mat nieco s glykemiou, alebo s tlakom.Treba glykemiu a tlak skontrolavať
@ildiko36 a ktorý lekár mi to skontroluje?
Tak isto v prvom trimestri mne stalo zle na zastávke , ešte potom mi pomohli vojsť do autobusu. Je to jednoducho zmeny v tele , som to potom povedala na poradne a gynekológ povedal že také sa stáva. Tak potom som zo sebou nosila všade fľašu vody, a keď som cítila že zase mi stáva zle tak som iba trochu namočila tvár že by som sa prebrala.
Hocikde na pohotovosti vseobecnej aj gynekologickej. Ty hlavne nikam nechod v tychto horucavach, vsetko sa da posunut, odlozit… a vela pi!
Ahoj, ja som pri prvom tehotenstve takto odpadávala. Najmä v 2 mesiaci. Mala som to namiesto rannej nevoľnosti 😁 neboj, určite je malinké v poriadku 🍀
Ahojte dievčatá,som v 10tt je normálne aby som mala také silné Výtoky?...plus nemám v nemám v podstate žiadne príznaky tehotenstva...jediné čo ma bolí pod bruškom a občas kríze,prsia taktiež...ale nebýva mi už zlé iba vtedy ma začne žalúdok bolieť keď dlhšie nejem... ďakujem za všetky rady ❤️
@atack Ja keby sa mi dieťa nehýbe (samozrejme vo vyssich tt) tak ani neviem ze som tehotna.. nemala som nijake tazkosti priznaky pichanie bolesti nic, to vobec nie je nutne 🤷🏻♀️ Krize ta budu boliet na konci tehotenstva, neboj nic 🙊 a vytok priesvitny/belavy je uplne ok , tzv. tehotensky, ale samozrejme ak sa ti zda iny, zapachajuci,pocitujes svrbenie alebo cokolvek, tak teraz je ten spravny cas behat k dr aj zbytocne 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Úf, nemohlo to byť aj z tepla, alebo nízky tlak?