Tehotenstvo - prvý trimester

29. jún 2022

Dobrý deň.
Dnes som na ulici odpadla, asi minútu som bola v bezvedomí. Teraz ležím doma je mi už dobre, myslite, že to mám riešiť? Pohotovost alebo môj lekár? Čo by ste robili vy? Neudrela som sa

guga79
29. jún 2022

Úf, nemohlo to byť aj z tepla, alebo nízky tlak?

autor
29. jún 2022

@guga79 zrazu mi prišlo zle, za 5 sekund som bola na zemi. Pomohol mi jeden pán ktorý ma zachytil. Som mu veľmi vďačná. Bojím a o malinke :(

e1i
29. jún 2022

Isla by som k dr.pred rokmi som odpadla a hned vstala a dr ma poprehnala po vyšetreniach ani som tehotna nebola a bolo to jednorázové

ildiko36
29. jún 2022

To si mala kolaps, moze to byt z tepla, z dehydratacii ked si malo tekutin pila, mohola ti mat nieco s glykemiou, alebo s tlakom.Treba glykemiu a tlak skontrolavať

autor
29. jún 2022

@ildiko36 a ktorý lekár mi to skontroluje?

hermiona12
29. jún 2022

Tak isto v prvom trimestri mne stalo zle na zastávke , ešte potom mi pomohli vojsť do autobusu. Je to jednoducho zmeny v tele , som to potom povedala na poradne a gynekológ povedal že také sa stáva. Tak potom som zo sebou nosila všade fľašu vody, a keď som cítila že zase mi stáva zle tak som iba trochu namočila tvár že by som sa prebrala.

anavixy
29. jún 2022

Hocikde na pohotovosti vseobecnej aj gynekologickej. Ty hlavne nikam nechod v tychto horucavach, vsetko sa da posunut, odlozit… a vela pi!

katka06
30. jún 2022

Ahoj, ja som pri prvom tehotenstve takto odpadávala. Najmä v 2 mesiaci. Mala som to namiesto rannej nevoľnosti 😁 neboj, určite je malinké v poriadku 🍀

atack
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
atack
3. júl 2022

Ahojte dievčatá,som v 10tt je normálne aby som mala také silné Výtoky?...plus nemám v nemám v podstate žiadne príznaky tehotenstva...jediné čo ma bolí pod bruškom a občas kríze,prsia taktiež...ale nebýva mi už zlé iba vtedy ma začne žalúdok bolieť keď dlhšie nejem... ďakujem za všetky rady ❤️

anavixy
3. júl 2022

@atack Ja keby sa mi dieťa nehýbe (samozrejme vo vyssich tt) tak ani neviem ze som tehotna.. nemala som nijake tazkosti priznaky pichanie bolesti nic, to vobec nie je nutne 🤷🏻‍♀️ Krize ta budu boliet na konci tehotenstva, neboj nic 🙊 a vytok priesvitny/belavy je uplne ok , tzv. tehotensky, ale samozrejme ak sa ti zda iny, zapachajuci,pocitujes svrbenie alebo cokolvek, tak teraz je ten spravny cas behat k dr aj zbytocne 😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre