Dobrý deň chcela by som sa opýtať dnes som bola u gynekológa tehotenské testy mi vyšli pozitívne menštruáci mi mešká už 11 dní doktor mi povedal že zatiaľ tam vidno len plodovy vačok že štruktúru ešte nevidno moze to byť tým že je to ešte skoro ? Nejako som to nepochopila a zaujímal by ma názor žien ktoré majú skúsenosti
Ďakujem vopred za každú dobrú a milú radu 🙂
áno je to skoro, ultrazvuk sa zvykne robiť až po mesačnom meškaní MS 🙂 teda niekedy v 6tt poprípade v 7tt 🙂 ke´d už je vidno plod a poprípade aj bije srdiečko 🙂
je to ešte skoro, ja som bola u lekára, asi mesiac po vynechaní, kedže som si doma robila testy a tiež tam bol len gestačný vačok, objednal ma o 2 týždne, a potom bolo vidieť aj srdiečko, vtedy som bola v 8.týždni
@sash37 no my sme sa snažili už rok a pol a nakoniec sa podarilo až po IUI to bolo 11.1.2019
Ďakujem krásne za odpovede potešili ste ma mala som obavy keďže sme sa dlhšie už snažili
Pán doktor má objednal už o týždeň v utorok tak uvidíme 😊
Ahojte, 8.3 som bola u doktora s pozitivnym testom a videl vacok velkosti 7-8 mm objednal ma o dva tyzdne a vacok stale prazdny a zvatseny na 14mm...mam prist o 3 dni a ak tam noc nebude tak ma chce poslat do nemocnice na cistenie...tyzdne tehotenstva mi nehovoril a podla MS sa nemozem riadit lebo mam nepravidelnu niekedy aj 45-50 dnovu...chcela by som sa spytat ci mate niektora podobnu skusenost a ci je tam nejaka sanca este. dakujeem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este skoro 🙂 zalezi aj kedy doslo k oplodneniu 🙂