Tehotenstvo po 40tke

cibulka79
3. máj 2020

Ahojte,čo si myslíte o tehotenstve po 40tke?nieje to pozde?Vyšiel mi pozitívny test,aj sa teším aj mám obavy,keďže posledné tehu pred 3,5 rokom bolo dosť rizikové,...zvládnem to?🥺ďakujem za reakcie

srandujete
3. máj 2020

Neboj, zvládneš to .. . 👍 . Veď rodili aj oveľa staršie ženy. . . 😉. A gratulujem 🤗

pribinak
3. máj 2020

U nás rarita, v zahraničí úplne bežne. Držím palce

amelia000
3. máj 2020

@cibulka79 samozrejme ze to zvladnes 🙂

deti95060810
3. máj 2020

neviem presne čo je to po 40 tke... to môže byť aj napr. 46.... Nech sa rozhodneš akokoľvek držím ti palce.

katrin21
3. máj 2020

Su yu uz take temy..snazilku 42+ a pod. Popytaj sa tam

majamat
3. máj 2020

je tu aj skupina, mamicky po *40-tke, ci tak nejak sa vola.
moja sestra sekciou porodila v 42r a zvladla to dobre, hoci to bolo narocne a vyskytli sa nejake tazkosti, vzhladom na vek.

zitaje
3. máj 2020

Ja som otehotnela v 42, porodila v 43. Cielene by som do toho nešla, ale nejak to zvládame, z malej sa tešíme, je to zlatíčko, i keď je to už o inom, ako keď mal človek 30 🙂 . Teda viac ma vyčerpáva, ale dá sa to v pohode zvládnuť, bude dobre, neboj 😉

berenika39
3. máj 2020

https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/vendula...

Sice jsem neotěhotněla po 40, ale dva roky před. A opravdu to nej, co se mi v žovotě přihodilo. Všechno bylo ok, je ok a moc si juniora užíváme, dnes je mu skoro 12, sportujeme společně, lyže, kolo, plavaní, hraje fotbal, bavíme se celá rodina a máme proč žít dál.....jen do toho, neváhej, jen můj názor.

cibulka79
autor
3. máj 2020

@srandujete Ďakujem krásne😁

deti95060810
3. máj 2020

Vendula Pizingerová má 49 r. a je tiež tehotná. Ja nie som zástancom tehot. v tak vysokom veku ale jej to môže byť jedno čo si ja o tom myslím....😉
Vendula Pizingerová je vdova po českom skladateľovi Karlovi Svobodovi ktorý trag. zahynul v roku 2007

pribinak
3. máj 2020

@deti95060810 a naša Erika Judyniova tiež čaká tesne pred 50tkou dieťa, ale ona mala k bábätku veľmi ťažkú cestu

yanni
3. máj 2020

@cibulka79 Tak zalezi kolko po 40tke. Ak 45 plus, tak do toho by som uz nesla cielene. Ale ak 79 v tvojom nicku je tvoj rok narodenia, tak to este nie je take strasne. A ked uz si tehotna, tak uz s tym nic nenarobis. Ja som rodila nasu najmladsiu presne na den mesiac pred mojimi 41 narodeninami. Dieta bolo planovane. Mala ma 16 mesiacov a ked nebol Homeschooling, tak to bolo uplne super.

mima1
3. máj 2020

Ja som tiez po 40. Aj ked len kusocek no som. Je to sice ine ako ked som mala prveho pred 4rokmi ale da sa to.

zorkahorka
3. máj 2020

dnes to uz zacina byt normalne... ja rodim svoje druhe mesiac po 40-tke

mirkava
3. máj 2020

@cibulka79 gratulujem.... vsetko bude OK 👍😉😊

katrin21
3. máj 2020

@mima1 jejooo gratulujem mimi

mima1
3. máj 2020

@katrin21 dakujem aj ked ostava este par dni a snad uz sa vyberie von 😂

mima1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martina1201
3. máj 2020

@cibulka79 porodila som mesiac pred 41. narodeninami. Ľudia sa dívali na mňa divne síce ale v nemocnici to bolo v pohode a boli tam aj staršie rodičky ako ja 🙂

jamidea
4. máj 2020

Je to len na tebe ako sa citis, myslim psychicky. Ja som sa fakt dost hanbila ked som 3.dieta cakala a rodila 3dni pred 41.narodkami.
Podla mna je to nefer voci bejby.
A hlavne ako napr.kolegyna, ktora 20rokov nechcela decko a zrazu v 46 porodila(s povodnym muzom). Akoze sorry. No zas dalsia v 43 mala piate...
Takze porozmyslaj a uvidis.

jamidea
4. máj 2020

@jamidea ja som si ale mohla povedat, ze ak sa mne a muzovi nieco stane, maly tu ma dvoch dospelych surodencov, a nejako by to zvladli.

retatka
4. máj 2020

@jamidea Presne tak súhlas!

kakawah
8. máj 2020

Ahoj, Gabi😘 jemine ake prekvapenie... Gratulujem ti. Snad do tretice bude dcérka🐞 Drz sa

cibulka79
autor
10. máj 2020

@kakawah 🤗🙏dakujem

cibulka79
autor
18. máj 2020

@srandujete Ďakujem pekne😉

cibulka79
autor
18. máj 2020

@zitaje Ďakujem pekne

srandujete
18. máj 2020

@cibulka79 nemas za co. . .🙂 a potom daj vediet, ci to dopadlo OK. . .😉 aby sme aj my ostatni 40+ vedeli, ci ist do toho, alebo nie 😀

efran
22. jún 2020

Ja mam 42 a som 7+4 tt. Tiež mam obavy, ale my sme s mužom veľmi chceli babo a 3 roky sa nedarilo. Máme 11 ročnú slečnu a sme šťastní, že bude mat súrodenca. A keď tu nebudeme my, neostane sama😉. Snáď moje tehotenstvo dokončíme do konca šťastne. Veľmi sa tešíme cela rodina. Ps. Moje 2 spolužiačky rodili pred pól rokom a sú v pohode a šťastné. Myslím si, že každá žena musí cítiť, či to zvládne. Ja sa teším na druhu mladosť 😉❤️

mirkava
23. jún 2020

@efran drzim palce 👍👏😊🤗

bibianka15
3. júl 2020

Ja som mala tiez pred 40 a porodila som syna a bolo všetko poriadku teraz nám robí radosť. Gratulujem a budem držať palce nech to dotiahnes do konca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre