Ahojte, obraciam sa na vás s radou prípadne skúsenosťami, pretože si už neviem dať rady. Mali sme nechránený styk 3 dní po ms. Odvtedy pociťujem bolesti v podbrušku ako pred ms a krížoch najmä posledné dni večer keď som v kľude. Už mám týždeň pred ms a tento týždeň sa mi pridal aj biely výtok bez svrbenia a akýchkoľvek iných sprievodných príznakov. Dnes v priebehu dňa som však našla na nohavičkách slabucko Červený skôr tak do oranžová alebo do ruža mokrý fľak. Nikdy som to týždeň pred ms nemala tak neviem čo sa deje.trochu má začínajú bolieť aj prsia ale pripisujem to PMS. Máte s tým niekto skúsenosti?? Môže to byť nejaký zápal či tehu? Tehotenský test som si robila vyšiel negatívny.
@laurinda23 byt tebou by som zasla k doktorovi, lebo ako napisala sveti moze ist aj o zapal. on ti najlepsie bude vediet povedat, co sa deje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môže to byť aj zápal aj tehotenstvo, môže to byť aj so stresu alebo kvôli nejakým stresom veľkým, tam je veľa možností. Máš pár dní do ms takže na test je ešte asi skoro, počkaj či prídu normálne, ak nie tak si sprav znova test