Ahojte..posledny menzes som mala 17.12.2017..test vysiel dve ciarky,pridane foto...u dr som bola a nic nevidiet,aj som krvacala bola som 4 dni v nemocnici,hcg mam 537..o tyzden idem zas na krv..predvcerom ma pustili s nemocnice tesila,som sa ze mi je ok a od vcera mam nafuknute brucho hrozny pocit az trochu krce co by mi pomohlo nato prosim?? A co si myslite bude babo?
Magnézium tabletky,iba to je voľnopredajné a užíva sa aj neskôr v tehotenstve
Na utz niečo videli?
@terez01 nie praveze este nic nevideli.len hcg stupa.o tyzden idem zas na krv snad to zas stupne a uz potom aj nieco uvidi..som zufala bojim sa najhorsieho
@misulienka150 hlavne kľud,aj psychika robí svoje. Nech ti kúpia magnézium,vylož nohy a žiadna fyzická námaha.Nafuknute brucho je normálne na začiatku tehotenstva,aj pocit,že máš dostať menštruáciu.Maternica sa zväčšuje a prekrvuje.Ja som na začiatku tehotenstva krvácala a to 1x aj prúdom.Nakoniec z toho bola nízko nasadená placenta,kt.sa neskôr vytiahla.Pracovala som do 36tt,lebo potom už som nemala problémy. 1.tehotenstvo skončilo zamlcanym potratom ,prišlo sa na to asi v 11tt a vôbec som to netušila,nič ma nebolelo.takze kľud,ak by si začala špiniť,tak choď na pohotovosť,inak nerieš a proti kŕčom si daj to mg.Viac neovplyvnis.
@terez01 Dakujem velmi pekne snazim sa byt kludna a verim ze bude vsetko ok
Mne nikdy doktor nevyšetroval hcg.Je to bývalý primár a vraj to ženy zbytočne stresuje.Co je podľa mňa pravda.Žijem v ČR a tu to ani kamoskam nebrali.. dôležité je,aby v 8tt bolo vidieť srdiečko . V ktorom tt ti robili utz?
Mysli pozitívne. Budem držať palce aby to dobre dopadlo.Hlavne necitaj fóra o potratoch ,hcg a podobne. Potom daj vedieť ako to dopadlo.
Hcg kleslo ach jaj..zo 537 na 309
To ma mrzí 😞.Utz ti už asi nerobili..
@terez01 sono robili nic nevideli a o tyzden zas na krv ach
A doktor sa k tomu ako vyjadril?
Tak hcg uz je iba 99.cistim sa furt krvacam ach jaj..snad sa to druhy krat podari,,piatok idem svojej gynek.musim sa popytat kedy budeme moct zas skusat
@misulienka150 pokiaľ si nemala kyretaz,tak hneď po skončení krvácania. Mrzí ma to, druhý krát to výjde,neboj.
Babyy neuveritelne,som opet tehotnaa,,7tt uz sme videli s dr akciu srdiecka 😍 rychlo sa nam zadarilo som az v soku ale stastnaa
@misulienka150 nam sa tiez podarilo mesiac po kyrete a v lete uz bude mat zazrak 2 roky. Drzim palce ❤
@misulienka150 gratulujem a držím palce! Určite to tentokrát dobre dopadne 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hlavne sa nestresuj a oddychuj co najviac, vyloh hore nohy a ver ze vsetko bude ok.