Ahojte maminky, chcela som sa spýtať či ste mali niektorá tehotenstvo bez nejakých extrémnych príznakov a bolo všetko v poriadku. Som na začiatku tehotenstva (6tt ). Okrem toho, že som mala pozitívny tehu test, bolelo ma podbrusko a kríze, tak nič. Už som jedno babo potratila, a preto mám obavy, či je všetko ok. Pri prvom dieťati som bola neskutočne unavená, nevoľnosti. Teraz nič. Vravím si užívaj si to 😊ale po tom potrate ta obava je väčšia. Na kontrolu idem o dva týždne. Beriem aj lieky na udržanie plodu.
Budem rada za každé mile slova a možno aj zdieľanie pocitov. Čas do kontroly u lekára mi príde ako celá vecnosť.
Prvé tehotenstvo som nevedela že som tehotná, iba mi bruško rástlo 😊 v druhom som bola akurát extrémne unavená prvý trimester
Si len v 6. tyzdni, to este nemusis mat ziadne priznaky...pockaj ked budes v 10.-12.
Mala som to takto isto, tiež som stále mužovi hovorila že či je všetko v poriadku, keď mi nič nie je, že je to divné 😀 vtedy sa len smial a hovoril že mi to pripomenie keď to začne.. začalo to veru niekedy medzi 8-9tt a teda poriadne. Momentálne som 14tt a stále to trvá.
Ja som také mala prvé. Pokým mi nevyskočilo brucho, ani by som nevedela, že som tehotná. Druhé bolo horšie, najmä v tej nevoľnosti. Tretie katastrofa v nevoľnostiach aj únave 😅 každé je iné, skús to veľmi nepitvať.
Áno mala som. Celé tehotenstvo bolo bez príznakov. Vlastne raz mi bolo zle potom som zistila, že nemôžem ísť spať bez večere. Syn sa narodil v poriadku. Držím palce aby všetko bolo OK 😉
Dakujem dievcata za vaše skúsenosti. Tak asi si to budem užívať, že mi je tak dobre ☺️nech nám to všetkým, teda tým s 🤰🏻dopadne na 1😉
@nanajanqa Prvé 3 mesiace som sa necítila tehotne, od 3 mesiaca som zvracala, snáď to už prešlo a necítim sa tehotne stále.
2x a nic mi nebolo. Nie je to pravidlo, ze zena musi grcat a jest piate cez deviate a vsetko jej smrdiet.
Áno mala, dokonca až 2 x. Také tehotenstvo by som dopriala každej. A to som bola tehotná po 40.tke 2 x.
@nanajanqa 6tt je este malo, ja som v tomto stadiu tiez nic moc nemala. V 7tt som uz ale mala vsetko mozne 🙂
@nanajanqa 3 tehotenstva som mala uz nejak 10dpo horucku,zimnicu a od 5.tt priznaky,bolo mi neskutocne zle,kov v ustach,vsetko mi smrdelo,nic som nevedela zjest.Teraz v marci som otehotnela a nic.Uz pred testom sa nic nedialo,len brucho bolelo ako na ms a prsia.Uplne som sa bala,ci je to ok,pretoze 3 tehu hned nevolnosti a teraz zrazu nic.No potom to prislo kolo 7.-8.tyzdna fuj,ale take,ze som musela brat Xonveu.
Ja som v 8 mesiaci, a od začiatku tehotenstva mi nebolo nič ☺️ jedine od 6 mesiaca cca ma páli zaha a tvrdne brusko. Ja som inak dovtedy hrozne stresovala že mi nič nieje 😁 buď rada ☺️
Mala som celé prvé tehotenstvo 😂 žiadne závraty zvracanie nič. Únava bola ale to mám aj keď niesom tehotná som spachtos 😂 teraz som znova tehu a zatiaľ tiež bez príznakov tak uvidíme či budem mať to šťastie aj na druhy krát
ahoj, tu je nový blog kde sa píše všetko o tehotenstve, pôrode a deťoch. Snáď články pomôžu https://detiasvet.sk/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
áno mala som .... každé tehu je iné... dokonca jedno tehu bolo bez akýchkoľvek príznakov.