Tehotenstvo bez príznakov

lucia851
9. nov 2022

Boli ste tehotne a okrem vynechanie ms ste nemali ešte žiadne príznaky?Myslím či ste boli v 4 týždni a bez priznakov

zuzkacik4
9. nov 2022

Ja...a to som dokonca kojila a absolutne som nepocitlila zmenu ani v tomto smere..ziadne bolesti, nevolnosti, zmeny chuti, ani nic..

babovka2321
9. nov 2022

@lucia851 vo stvrtom tyzdni je minimalne 99,9% zien bez priznakov... Tie prichadzaju neskor a aj keby nie, tiez je to v poriadku.

matkahelka
9. nov 2022

@lucia851 mne keby nerastlo brusko, celych 9 mesiacov neviem, ze som tehotna

konikkon
9. nov 2022

@lucia851 tehotenstvo bez príznakov nie je nič výnimočné. Navyše, v 4tt je väčšina žien bez príznakov.

lucia851
autor
9. nov 2022

@konikkon keď som čakala syna tak som bola vo 4 týždni a už som mala prsia naliate moc,zvracala som a točila sa mi hlava hrozne.Ale to bolo 12 rokov dozadu

ajko2011
9. nov 2022

Ja keď som zistila, že som tehotná bola som 4tt+4. Žiadne príznaky okrem meškajúcej ms. Príznaky prišli v cca 7tt.

louise
9. nov 2022

Pri oboch tehotenstvách mi len bruško rástlo, žiadne iné príznaky. Možno trochu viac unavená.

marianarem
9. nov 2022

@lucia851 Pri prvom tehotenstve som mala implantacne krvacanie, tlaky v bruchu, bolave prsia. Bolo mi jasne ze som v tom este pred meskanim. Pri druhom nic, len sa mi casom zacalo zdat, ze uz dlho neprisla ms, tak som si urobila test. Ale onedlho potom uz priznaky prisli.

zuzks5
9. nov 2022

jasne, vsak to je este relativne dost skoro na to, aby si v sebe pocitila nejaku zmenu. niektore zeny necitia nic dokonca este dlhsie.

deti95060810
9. nov 2022

ja som bola v 15tt a žiadne príznaky...
15tt som sa dozvedela tú radostnú novinu...😉

kacena4
9. nov 2022

ano ja som 4 mesiace ani nevedela ze som tehotna - mam deti po roku 🙂 v tej dobe som mala ine problemy (male babatko) ako si sledovat kazde skrkanie v bruchu a vyhodnocovat to ako tehu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre