Ahojte, viem, že je tu veľa podobných diskusií, ale som v 7tt tehotenstva a prakticky nemám žiadne príznaky. Občas ma trápi pobolievanie brucha, prsia ma bolia len večer pred spaním, niektoré dni ma dokonca vôbec nebolia, potom ma začnú zase na druhý deň. Inak na seba nič necítim. Spočiatku (v 4tt) ma trápila nespavosť, trvalo to asi týždeň. Doktor povedal, že mám prísť až okolo 10. júna, skôr to vraj nemá zmysel. V minulosti som prekonala biochemické tehotenstvo, preto mám obavy a veľa sa pozorujem. Je normálne, aby som nič necítila?
@mina17 ďakujem! bojím sa len preto, že mám za sebou jedno biochemické a to čakanie na kontrolu u lekára mi pripadá ako nekonečné
Mne prisli priznaky az okolo 7-8tt a odvtedy som grcala den co den + migreny, tak radsej sa tiako raduj a dufaj, ze ziadne take ani nepridu. Kopec zien nema ziadne priznaky okrem vynechanej menstruacie a zvacsujuceho sa brucha 🙂 pre mna bol porod vykupenim. Desim sa dalsieho tehotenstva.
Nič sa neboj, ja som nemala nikdy žiadne klasické tehotenské príznaky. Som tretí krát tehotná 😄
Este je skoro na priznaky, u mna prisli nahle a bolo to hrozne. Ako keby schytas poriadne chemo. Doteraz si pamatam ako to zacalo 😀
úplne na začiatku ma boleli prsia a mala som kovovú pachuť v ústach. Ale hneď v 2. mesiaci to prešlo a už do konca tehotenstva mi nič nebolo. Nevracala som ani raz, záha ma nepálila, nohy nepuchli... Nič.
Nie kazda zena ma priznaky. A aj ked ma kazda ma uplne ine. To ze ziadne nemas vobec nevadi. Nepozoruj sa tolko nijak ti to na psychike neprida.
Ja som nemala vôbec žiadne príznaky tehu , okrem vynechanej MS a občasnej únave aj to prišlo tuším niekedy okolo 12tt
Neboj sa všetko bude dobre
Ahoj,ani ja som nic necitila ani v jednom tehu,, iba som sa citila cudne (šoufl) trosku,na zaciatku tehu, a pri dcere som citila vsade slepacince..potom voooobec nic,,dokial som neucitila prve pohyby,jedine co znacilo tehu bola chybajuca ms..prve tehu bol missed ab. takze tiez ma to v druhom znepokojovalo ale dopadlo to dobre a aj tretie tehu
ďakujem vám za skúsenosti... som opatrná skôr zo strachu, keďže mám za sebou jedno biochemické... aj tehotná kolegyňa mi povedala, že jej jediný príznak tehotenstva je rastúce brucho a bolesti nôh, inak necítila nič, ani jej nebývalo zle.. tak verím, že je všetko ok, lebo prvé sono mám až o týždeň a nejako sa ten čas vlečie 🙂
tiez mam ten strach, som v 6tt a nic mi nie je, ani len bolest brucha
Tak to ti závidím.. Mne muž povedal ze som tehotná podľa pŕs 🤣tak som si urobila test a bol pozitívny no od 5tt všetko celé zle. Bolesti v podbrušku a krížoch, prsia také ze ledva dám podprsenku lebo sú strašne bolestivé, pachy ani nehovorím cítim všetko na kilometre 🤣a únava je u mňa najhoršia po cca 2 hodinách nevládzem stát a musím si ľahnúť v tom lepšom prípade alebo v horšom pospať cca 30 minút. Aby som zase sa trochu pozbierala. 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja som už v 23tt a ešte mi nezačali žiadné tehotenské príznaky 🙂 dieťa je ešte aj tak zle uložene že ho ani necitím ešte mám aj placentu v blízku, prosté nemyslí na najhoršie ....neboj všetko bude ako má byť