Ahojte je to normálne ze na sebe nepociťujem nič extra v tehotenstve len občas pichnutie v podbrušku..Sém tam viac ale inak nič keď som bola tehotná vždy som mala veľké nevoľnosti a bolo mi všetko od začiatku..teraz nič som v 10 týždni tehotenstva..ďakujem
Ano je to uplne normalne. Aj ja som tak mala. Rastlo len brucho. Ziadne chute, nic.
Ahoj,ani ja som nemala žiadne nevoľnosti počas tehotenstva a všetko bolo v poriadku 🙂
Úplne normálne. Bud rada. Mne keby narástlo brucho, aj to až po 6 mesiaci, ani neviem, že som tehotná. Nemala som absolútne žiadne problémy až do konca, vratane skveleho porodu. Keby každé tehotenstvo bolo také, tak budem kľudne tehotná aj 100 rokov 😁
pri troch tehu som nemala žiadne nevolnosti... len pri synovi som odpadávala - užila som si aj za ostatné tehu..
Ani pri jednom tehotenstve mi nebyvalo zle.nic mi nebolo, absolutne.frcala som v 2 robotach a normalne zila🙂 vdaka Bohu😉
Ja má dve zdravé dcéry a za obidve tehotenstvá dohromady mi bolo zle asi 4 alebo 5 krát.
A mozu prist aj neskor..
To preto,že niektorá grcá aj za teba. Napríklad ja... Nevoľnosti byť nemusia vôbec, môžu prísť aj neskôr. Určite to nie je žiaden problém.
Ja som takisto 2x bola tehotná a žiadne nevoľnosti neboli ;)
Baby a ani prsia vás neboleli prípadne nebolia tie co ste tehotné? Lebo mňa to pri predchádzajúcich tehu teda nie..ka s ani neverila ze je to možné lebo predtým som si odgrcala za vsetky ženy..ako mne bolo hrozne zle ja som nemohla fungovať a pravidelne na infuzkach som bola..žila s len cole a rozkoch lebo iné môj žalúdok nedal..a prsia mi išli vybuchnúť..teraz nič len to brucho ..
Ja som v 9tt a tiež nič extra.. jedine unava byva mi ťažšie na zaludku po niekotorych jedlach a mierne zvacsene prsia inak vôbec nič žiadne grcacky ani manebolia prsia
Ja cakam stvrte dieta a nezvracala som ani v 1 tehotenstve, tedaaa...v tomto poslednom stvrtom ano, ale len preto, ze som od dcery chytila crevnu chripku 😅. Aby mi luto nebolo za grcanim asi 😅.
Inak, tazko mi bolo, vselijako, vlci hlad, nechutenstvo, a kedeco take jemne, ale typicke grcacky napriklad nie.
Obe tehotenstva bez príznakov, žiadne zvracanie, možno väčší hlad a trocha únava. Je to ok, bud rada, keď počúvam story od inch, ver mi stačí mať veľké bruško sem ram kopne a pod. Bud len rada.
But rada a užívaj si to.mne zacali pri prvom nevoľnosti az okolo 10-11tt a boli mi zle az do konca!!! Teraz mi zacali od 6tt a uz su to vyse 2mesiacov co mi je zle a grcam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nevoľnosti nie sú povinný príznak. Bud rada a užívaj si